מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נורא רוצה להכיר מישהייניב02/05/2011
הי... אני בת 18 ... תמיד נימשכתי לגברים אך זכור לי שכשהייתי קטנה מאוד הדליק אותי גוף נשי והיתי מפנטזת על נשים ... עם הנשים זה דעך ומשיכתי לגברים רק גברה יותר מזה אני יודעת שזה לא 50 /50 הנטייה כדי להיות בי ....יש לי ראש מאוד פתוח ..אבל אני מבולבלת ... לא יודעת מה אני ..... אני רוצה לנסות קשר עם בחורה מתוך סקרנותתת אין ספק שזה משו שונה .... מאשר קשר עם בחור .. אני לא יודעת מה לעשות... אני ניראת טוב והכל ונשית אבל אף פעם לא התחילה איתי לסבית וזה מתסכל ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורא רוצה להכיר מישהי - תגובה
טל קרויטורו02/05/2011שלום מירי, לא צריך להיות 50/50 כדי להיות בי, אפשר גם 30/70 וגם 90/10 ...
כל קשר הוא 'משהו שונה', גם קשר עם בחורה אחת לעומת בחורה אחרת, וגם קשר עם בחור אחד לעומת בחור אחר.
אם את רוצה להכיר נשים פנויות בגילך אפשר דרך אתרי הכרויות לנשים (שידייט,גברת), אפשר בפורומים ללסביות שיש באינטרנט בפורטלים השונים, ואפשר גם דרך פעילויות של ארגון הנוער הגאה, או למשל בתל אביב יש קבוצה לנשים בשם "הקן" שמארגנת פעילויות פנאי וחברה.
האם חלק ממה שציינתי עשוי להתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשוי להתאים בהחלט
יניב02/05/2011השאלה היא ... אני רוצה שתעזיר לי להבין אוליי אני בי ? ולא הטרוסקסואלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשוי להתאים בהחלט - תגובה
טל קרויטורו02/05/2011שלום מירי,
ההגדרות השונות מתארות מצב קיים, לא נותנות מרשמים כיצד לנהוג.
הטרוסקסואלית בא לתאר מצב בו אישה נמשכת לגברים ולא נמשכת לנשים, וביסקסואלית בא לתאר מצב בו אישה נמשכת הן לגברים והן לנשים.
למי את נמשכת - את זה את אמורה לדעת להגיד לי, לא אני לך :)
אם אינך יודעת למי את נמשכת - זה יכול לנבוע ממספר סיבות - למשל תפיסות דיכוטומיות שגויות (שמשיכה לגברים צריכה לבוא על חשבון משיכה לנשים וההפך, בזמן שהן יכולות להתקיים במקביל), או חרדה שעשויה גם להגביל את היכולת ליצור מרחב לבירור.
צריך לראות איך את יכולה להסתובב בעולם ובאמצעות האינטראקציה עם א/נשים לראות מה מתאים לך להיות ולעשות עם מי.
אם יש קושי - את מוזמנת למקד אותו, וכמובן שתמיד ניתן לשקול בחיוב בשעת הצורך לפנות לטיפול גיי פרינדלי - בטיפול גיי פרינדלי ניתן לעבוד על להפחית את החרדה, ליצור מרחב לבירור, לחשוף ולשנות דעות קדומות, ולעבוד על חוזק נפשי והגדלת מסוגלות סביבתית. כשמתקיימים התנאים האלו אפשר לדעת למי נמשכים ויש כלים לממש זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)