מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב המשך להודעה הקודמת..אסף19/05/2011
אז אחרי שיצאתי מהארון לפני כמעט שנה לאחיות שלי ולפני שלושה חודשים בערך לאמא שלך החלטתי שהגיע הזמן לצאת מהארון לאבא.
בהתחלה חשבתי להשאיר לאבא שלי מכתב ביום שישי הזה כמו שעשיתי לאמא שלי ולחזור אחרי כמה שעות שאני אתן לו לעכל את הבשורה...אבל לפני כמה שעות
אמא שלי והאחיות שלי אמרו לי שהן חושבות שעדיף היום כי כולם בבית וזה רגע טוב...אני הייתי מאוד לחוץ אז אמא שלי הסכימה לדבר איתו ביחד עם אחותי.
אמא שלי סיפרה לאבא שלי ואני ממש פחדתי מהתגובה שלו..בהתחלה הוא בכה וירד מהבית קצת אז אמרתי לאחותי לרדת ולהיות איתו ולתת לו את המכתב שכתבתי לו ולאימא שלי (ששיניתי שיהיה רק בשבילו) ואחרי בערך חצי שעה הוא עלה ביחד עם אחותי ורצה לדבר איתי.
למרות שאבא שלי אמר אמירות הומופוביות (כמו איכס,הם חולים,צריך לשפד אותם וכו') הוא ממש הפתיע אותי ועשה איתי שיחה שבה הסברתי לו הכל..
הוא בעיקר רצה לדעת איך אני יודע וניסה לשכנע אותי להתנסות עם בנות כדי להיות בטוח אבל הסברתי לו שעל אותו משקל הוא לא היה צריך להתנסות עם בנים כדי לדעת שהוא נמשך לבנות והוא הבין..בנוסף הבאתי לו ספר שקניתי עם שאלות ותשובות בנושא..בסוף השיחה הוא חיבק אותי ואמר לי שהוא תמיד יהיה איתי לא משנה מה אני אעשה ושהוא אוהב אותי!
אני פשוט מאושר שהוא הגיב בצורה כזאת מדהימה! כנראה שגם הורים שהם הומופובים כלפי אחרים יכולים לקבל את הילדים שלהם מצוין והוא ממש הפתיע אותי!
אני ממש מאושר!
סוף סוף סיימת עם המשפחה הקרובה! גם המשפחה המורחבת כבר יודעת כמעט כולה חוץ מסבתא..גם את זה נעבור.. =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב..
רן23/05/2011שיהיה לך רק טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)