בעיות במערכת יחסים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במערכת יחסים?
    האש
    27/05/2011

אני יוצא עם בחור(34) מזה כמעט חצי שנה, בהתחלה שהכרנו, היה בנינו סקס תקין וחיי מין,
    לאחר מכן גם התחלנו להתאהב זה בזה(כנראה..) אנחנו מאוהבים ולאחר 3 וחצי חודשים בערך שהיינו ביחד החיי מין הפסיקו, ואנחנו לא מקיימים יחסי מין כבר קרוב לחודשיים + -, הוא אמר שהוא נורא מאוהב בי ושזו הפעם הראשונה שהוא מתאהב, ושהוא לקח אותי בתור בן זוג, ובתור כל דבר אפשרי, הוא נורא מקנא לי אם מתחילים איתי אחרים(הוא לא אומר את זה, אבל הצורה שהוא מתנהג..) הוא טוען שהוא לקח את הזוגיות שלנו ל'קטע הרגשי' ושזה בקטע הרגשי הוא לא מקיים יחסי מין ושהוא לא מגיע לזקפה.. אנחנו כמעט ביחד כל הזמן, ואם זה שיש בעיות ביחסי המין אומר משהו על מערכת היחסים? מה כדאי לעשות? לסיים איתו? או להמשיך את הקשר? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במערכת יחסים?

הוספת תגובה

• בעיות במערכת יחסים? - תגובה

איל זק
    28/05/2011

שלום רב
    מערכת יחסים רומנטית וזוגית שאינה מתבססת גם על יחסי מין מספקים בין שני בני הזוג - קלושים סיכוייה להחזיק מעמד. ההנאה המינית אשר בשלב הראשון נובעת מתשוקה ומתח מיני הופכת בהמשך להנאה רגשית עמוקה ואינטימית בין שני בני הזוג. אולם לעיתים המעבר בין שני השלבים אינו פשוט כפי שאכן עולה משאלתך.
    קיימות כמה סיבות לדעיכתה של התשוקה המינית לאחר שלב ההתאהבות הראשון כאשר העיקריות הן מיצוי מהיר מדי של התשוקה והמתח המיני עד כדי אובדנם, וריבוי החלופות המיניות הקיימות והזמינות כיום מחוץ לזוגיות.
    ליחסי מין חשיבות רבה עבור תחושת הרווחה של האדם והן צורך חזק במיוחד. אדם, במיוחד בגילכם, שאינו מקיים יחסי מין במסגרת הזוגית שלו, רבים סיכוייו למצוא את פורקנו מחוצה לה.
    נראה לי שבראש ובראשונה עליך לברר עם עצמך ועם בן זוגך האם אתה מעוניינים לשמור על הקשר הזוגי שביניכם. במידה וכן, ישנן מספר דרכים בהן תוכלו לעורר את חיי המין שלכם תוך הכנסת גיוון והפתעה ביחסים עצמם אשר יעוררו את תשוקתכם המינית שוב. מצד שני, חשוב (לפחות בשלב זה) שלא לחפש חלופות בחוץ.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו