תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה
    האש
    29/05/2011

כן אנחנו דיברנו ואנחנו עדיין רוצים וטוב לנו ומאושרים ביחד
    השאלה, מה הכוונה בלגוון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

איל זק
    30/05/2011

שלום האש
    בכדי לשמור על התשוקה המינית וחיי מין מספקים חשוב לא למצות אותם מהר מדי. רצוי להקדיש יותר זמן לרגעים האינטימיים ביחד, לאפשר הצטברות של ריגושים ולא למהר ישר להגיע לפורקן מיני.
    בלגוון כוונתי היא להכניס קצת יותר עניין, סקרנות והרפתקאות ביחסי המין שלכם. לשנות מדי פעם מיקום או תנוחות, לאמץ מדי פעם משחקי תפקידים ("אני שוטר ואתה העצור שלי"). כל מיני משחקים שיוסיפו לתשוקה ולגירוי המיני שביניכם, להנאת המשחק ההדדי שלכם, ויגלו בכל פעם מחדש לשותף צדדים חדשים בכם שהוא לא ראה קודם.
    זוגיות רעננה ומתחדשת היא כזו שאינה קופאת על שמריה אלא מזמנת הפתעות וריגושים בכל פעם מחדש. הכלל הזה תופס גם במיטה. כפי שכבר אמרתי חשוב מאוד בשלב הזה שלא לחפש חלופות מיניות מחוץ לזוגיות.
    אני מקווה שעזרתי במקצת, מומלץ גם לנסות להכנס לפורומי סקסולוגיה באינטרנט לחיפוש רעיונות נוספים. וכמובן, אם יש שאלות נוספות, אשמח לענות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו