האם החבר שלי הומו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם החבר שלי הומו?
    סאשה
    05/06/2011

שלום!
    אני בת 27 , בזוגיות מזה חצי שנה עם בחור שמטורף עלי
    הוא חם מפרגן ואוהב סקס איתי אבל יש מספר דברים שאני לא יודעת להסביר:
    אין לו כמעט נסיון ביחסי מין, הוא לא מכיר את איבר המין של האשה ולא מוכן לגעת בו (!)
    העלתי את הנושא דיי בעדינות ומדבריו הבנתי שהוא נגעל או מפחד כי לא מכיר, הצעתי ללמד אותו והוא נרתע עוד יותר......
    שנית, תמיד בסקס הוא עוצם עיניים למרות שאני נראית מצויין בלי בגדים :-)
    מצד אחד יש בינינו חיבור יוצא דופן ולמרות הכל אני מאוד נהנית איתו במיטה
    ומצד שני אני מבולבלת ומפחדת להתעורר בעוד שנה וגלות שהוא מעדיף גברים
    האם יש סממנים ספציפיים שאוכל לשים אליהם לב כדי לדעת?
    תודה רבה וחג שמח!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם החבר שלי הומו?

הוספת תגובה

• האם החבר שלי הומו? - תגובה

איל זק
    06/06/2011

סאשה שלום רב
    המצב שאת מעלה אכן מעורר שאלות. מצד אחד את אומרת שהבחור עימו את את נמצאת בזוגיות מטורף עלייך ואוהב סקס איתך, ומצד שני את טוענת כי בכל מה שקשור למגע מיני ביניכם הוא נרתע מאוד ואף נגעל. זה לא ברור.
    הייתי שמח אם תפרטי קצת יותר כיצד מתבטא הקשר ביניכם. מה כוונתך ב"מטורף" עלייך? איזה סקס יש לכם ומה הוא בדיוק אוהב בו? בן כמה הוא? מדברייך עולה כי יש לו סלידה רבה למגע המיני, האם את חווה ביטויי רגש אמיתיים מצידו בזמן שאתם "עושים סקס", או שהאקט הוא טכני יותר?
    מכל מקום בין אם בן זוגך הומו או לא, נראה לי שעלייך לחשוב האם את מעוניינת להשאר בזוגיות עם גבר שאינו מוכן לספק אותך מינית.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

סאשה
    06/06/2011

קשה לי לפרט כבל עם ועדה אבל אחשוב ואבדוק את הדברים
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו