מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
גם לי יש דבר כזה
ברוך24/06/2011לצערי את טועה מאד עם כל הכבוד לתוארים שלך שאני בכלל לא מזלזל בהם כי אני כן הצלחתי ואין כל סיבה שגם אחרים לא יצליחו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
טל קרויטורו24/06/2011הי ברוך תוכל למצוא את המידע הקיים וההתנגדות לטענה שאפשר לשנות את השינוי הנטיה המינית וכן הנזקים האיומים כתוצאה מהשנאה העצמית בשלל מקומות ברשת ומחוצה לה בקרב שלל אנשי מקצוע וגם ארגונים מקצועיים. אתה מוזמן לקרוא באתר הבנ"ה על איך ניסוי עגום ביותר שלכאורה "הצליח" בילד נשי היה הבסיס למיני טענות שונות ומשונות על "הצלחה" של שינוי בארה"ב, רק שלא ציינו שהילד ברבות השנים התאבד...
כל מיני "הצלחות" של אנשים שבפועל שונאים את עצמם, שעושים זאת בסתר וכד' מתפוצצות לעיתים קרובות גם בקרב יהודים דתיים וגם בקרב נוצרים דתיים.
אתה מוזמן להתענין גם בארגון הו"ד - הומואים דתיים, הקבוצה לדתיים בירושלים - חברותא, ובארגון המשותף לגברים ונשים - שב"ל, כאמור ראשי תיבות של 'שהכל ברא לכבודו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה - תגובה
טל קרויטורו24/06/2011שלום ברוך, לצערי אתה טועה מאד, והמציאות מלאה באנשים אומללים ואף שהתאבדו בשל חוסר קבלה עצמית ונסיונות שווא לשינוי. המידע ששינוי איננו אפשרי ואיננו רצוי איננו שלי פרטי, כך שהוא איננו עומד על תאריי, והיומרה לשנות נטיה מינית איננה רק שגויה אלא גם עומדת בניגוד לאתיקה של פסיכולוגים ועובדים סוציאלים. מי שמבטיח לך דבר כזה - יש להיזהר מהשרלטן שהאידיאולוגיה שלו גוברת על המקצועיות והאתיקה המקצועית שלו. כמובן תמיד אדם יכול להתנזר, כמו שבנצרות יש נזירים, אבל זה לא משנה את הנטיה המינית, ולא משנה את ההשלכות של ההתנזרות על החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת
אליהו26/06/2011שלום , לצערי לא עיינת מספיק בדברי כי אני כתבתי והדגשתי שאם יש משיכה הפוכה לגמרי כלומר רק לאותו המין ולא לצד השני זו כבר בעיה אחרת ולא על זה אני מדבר אבל במקרה של אותה אחת ששאלה הרי היא הדגישה שהיא אינה מעונינת להיות כזאת והיא כן נמשכת לגברים אלא שיש לה מחשבות וזה מתעורר ביותר כאשר היא מסתכלת בטלויזיה וזה דבר שהוא בדיוק כמו מה שיש לי ואני הצלחתי להתגבר ולשנות את כיוון המחשבה שלי ללא שום שנאה עצמית וללא שום התנזרות (למרות שהיו לי נסיונות כאלה מהכיון של שנאה עצמית בעבר שכשלו) ולהפך מתן הלגיטימיות שנתנה לזה אשתי הוא זה שעזר כי המחשבות האלה באות רק בגלל שזה דבר אסור ולא הגיוני תוך בריחה מן המציאות הבדר כלל כואבת וקשה ותו דימוי עצמי נמוך בדרך כלל וגם לפעמים מתוך שיעמום ומה שאני רציתי לומר הוא לא שתשנה את עצמה ח"ו אלא להיפך שתנסה לראות את האמת שהכל הבל ואפשר לצאת ממנו בקלות יחסית והמציאות שלי תוכיח
א כל זה כתבתי רק בתור עצה של מישהו שהצליח לצאת מזה כבר הרבה זמן ולא בשביל שתסכימי לכ כי אני יודע שמפאת המקצוע אינך יכולה להסכים לכל דיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוץ מזה
אליהו26/06/2011וחוץ מזה שאם תעייני היטב בדבריה של אותה נערה תמצאי שיש לה סתירה בין הנטייה שלה לבין הרצונות שלה בפועל הוי אומר שהיא לא רוצה להיות כזאת ללא כל קשר לדת !!! והיא בעצמה אמרה שזה מגעיל אותה המחשבה לחיות עם אשה ורק היא מערבבת קצת את האיסור שבזה אבל נכרים הדברים שלא זו הבעיה שלה ולכן לא נכון ולא מצדיק כלל וכלל לענות לה בכיוון כזה ולהסיט אותה לכיוון השני
ואני מבין את זה כי גם לי היו בדיוק אותן מחשבות ועברו כמו שכבר כתבתי , כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במצוקה- נמשכת למשהו שאני לא רוצה!מיוסרת בת 2009/06/2011
אני לא יודעת אפילו איפה להתחיל זה כל כך כבד לי..אז ככה אני בת 20 חזרתי בתשובה לפני איזה 3 שנים (ממש במקרה ולא קשור בכלל לנושא) וכל יום אני פשוט מודה לה' שנתן לי את הדבר המדהים הזה נתן לי משמעות לחיים!
מאז שאני זוכרת את עצמי אולי גיל 14 ככה התחלתי להרגיש משיכה לבנות. בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות ואז פתאום מאוד היה מעניין אותי לראות דברים בטלוויזיה שקשורים לזה וכנראה שזה מאוד העצים את הרגשות האלה אז פתאום הייתי מוצאת את עצמי מתאהבת באיזה מישהי או חברה לא מי יודע קרובה עד שעברה תקופה וזה היה נעלם ושוב אחרי תקופה עוד פעם פתאום הראש מתחיל לחשוב בלי סיבה על איזה מישהי וזה כל כך כואב לי להגיד את זה אבל אין זה פשוט מטורף נהיו לי פתאום כל כך הרבה מחשבות מיניות לא צנועות משהו לא נורמלי ואז זה היה שוב נרגע ושוב חוזר..עכשיו אני לא איזה טום בוי או משהו אני הכי נשית בעולם חח וגם ניראת טוב זה מה שמשוגע פה.
עכשיו התסבוך רק מתחיל..מצד אחד הייתה המשיכה לבנות ומצד שני כל פעם כזה היה לי ממש חלום חיי להקים משפחה משל עצמי להתחתן עם גבר ולהביא ילדים אני מאוד משתוקקת להקים משפחה משל עצמי..עכשיו לפני שחזרתי בתשובה יצאתי עם כמה בנים אבל זה היה כזה סתמי לא הרגשתי שום דבר לא התאהבתי ולא כלום וכשהתחלתי לחזור בתשובה התחלתי לצאת להרבה שידוכים ובמקביל שוב פעם התאהבתי במישהי
וזה נהיה יותר קשה ..אני חזקה מבחינה רוחנית ולפני כל שידוך שיצאתי ביקשתי מה' שאולי אני אמשך אליו שאולי זה יהיה זה ואני כבר אשכח מכל הסטייה הלא נורמלית הזאת אבל תמיד או שהבחור לא היה חזק מבחינה רוחנית או שהוא לא משך אותי מבחינה חיצונית.
יצאתי עם כמה בחורים יותר משידוך אחד אבל גמרתי את זה מאוד מהר..לא הייתה שמה ההתאהבות וההתרגשות כמו שהייתה עם המשיכה לבנות (היה לי עד היום הזה רק משיכה..אף פעם לא התנסתי)
בחיים שלי אני לא מדמיינת את עצמי חיה עם מישהי זה מגעיל אותי איך אפשר לחיות עם אישה זה לא התכלית אבל הנשמה שלי כאילו מסתקרנת איך זה רק נשיקה עם בחורות יפות כאלה.
כשהתחלתי להבין את גודל התסבוך דיברתי המון עם ה' וסיפרתי לו על זה וביקשתי שיוציא אותי מזה הייתי בוכה בלילות וממש מתחננת שיוציא אותי מהדבר הארור הזה הרגשתי לא נורמלית! אמרתי לו אני יודעת שזה לא הדרך שלך ואני רוצה להתאהב בגבר יירא שמיים ולהתחתן כמו כולם...
אני מרגישה שהוא ברא אותי עם הנטייה הזאת אבל יש בי אמונה חזקה מאוד שאני יכולה לשכוח והתגבר על זה....עכשיו בזמן האחרון הייתה ממש רגיעה מהמשיכה הזאת אבל לפני כמה ימים עשיתי טעות וראיתי איזה סדרה בטלוויזיה והיו שם שתי בנות שיש להם את התסבוכת הזאת וזה עוד יותר משך אותי בגלל ההזדהות אז עוד פעם הראש התחיל לחשוב (אני יודעת שהמון קשור לזה שאני עדיין רואה טלוויזיה אני בתהליכי גמילה)
בקיצור אני ממש זועקת לעזרה..אני כבר לא יודעת מי אני ומה אני! אני כבר רוצה להרגיש בחורה שפויה ונורמלית שאוהבת ונמשכת רק לגברים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיוסרת בת 20 אני בן 28 במצב.
יאנקי08/07/2011בס"ד
אני מקווה שהה' יעזור ותראי את התגובה הזו..
אני בן 28 חוזר בתשובה כבר שנתיים מקפיד קלה כבחמורה
וגם הומו ומתחנן יום יום למצוא אישה במצב שלי
אני מאוד רוצה להפגש איתך ולדבר אולי תצא בנינו זוגיות נפלאה חתונה וילדים כמו כל זוג נורמלי ונקבור ביחד את הכל..
נ.ב: כל מה שכתבת על מה עבר עלייך דומה למה שעבר עלי באופן מדוייק..
יאנקי
[email protected]
שם מלא ומדוייק פרטים מלאים וטלפון אני אתן לך במייל..
כי כאן אני חושש לפרסם את הפרטים המלאים מפחד שיראו חברים שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במצב שלך בן 28 חוזר בתשובה
ינקי11/07/2011בס"ד
גם אני במצב שלך
בן 28 נראה כמה שנים פחות
חוזר בתשובה כבר שנתיים
מחפש אישה במצב שלי לקשר שיוביל לנישואין והקמת משפחה יהודית מרובת ילדים
אם את מעוניינת
הדואר אלקטרוני: [email protected]
פרטים מלאים אני יכול להביא רק במייל כי אני לא מעיז לפרסם פרטים מחשש שחברים או משפחה יראו את זה.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצוקה- נמשכת למשהו שאני לא רוצה! - תגובה
טל קרויטורו09/06/2011שלום לך,
הזכרת לי ציטוט ששמעתי - כמה עוד הומואים ולסביות אלוהים צריך לברוא עד שאנשים יבינו שהוא רוצה אותם בסביבה?
הזכרת לי גם קבוצת פעילות של הומואים לסביות ביסקסואלים וטרנסג'נדרים דתיים שנקראת "שבל" - ראשי תיבות של 'שהכל ברא לכבודו'.
בכל אופן במציאות יש שפע בחורות שפויות, כולל בחורות דתיות שפויות, שאוהבות ונמשכות לנשים. מאז שחר ההיסטוריה קיימות נשים כאלו.
את מוזמנת לעשות גוגל על ארגון 'בת קול' כדי להכיר נשים שפויות דתיות וחרדיות נוספות שנמשכות לנשים.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני רוצה לצאת מזה ולא להיות כזו
מיוסרת בת 2010/06/2011אולי לא הבנת אותי או משהו אבל הקטע הוא שאני לא רוצה להיות כזאת!!
את בעצם באה ואומרת לי פה שכן.. תהיי כזאת ושזה בסדר ושאני אפנה לאיזה אתר שיש שם נשים כמוני..אבל לא!!! אני ממש לא רוצה להיכנס לזה ולפתח את המשיכה הזאת עוד יותר!! אני רוצה לצאת מזה ולהתנקות מזה..ומה זאת אומרת שה' רוצה שיהיו בסביבה אנשים כאלה??!! ממש לא אין מצב שזה מה שהוא רוצה זה ממש לא דרך הטבע וזה לא התכלית שלנו פה..ובטח שלא שלי! כתבתי פה כי חשבתי שאני אקבל איזה עצה איך לצאת מזה כי אני מאמינה שאפשר רק שאני לא יודעת איך אבל את כאילו באה ומעודדת אותי להיכנס לזה יותר...במקום לנסות לעזור לי להתגבר על זה ולצאת מזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני רוצה לצאת מזה ולא להיות כזו - תגובה
טל קרויטורו10/06/2011הי מי שנמשכת לנשים ורוצה לשנות את זה כי היא לא מקבלת את זה ולדעתה יש סתירה בין "משיכה מינית לנשים" ודת,
אז החלק הראשון איננו בר שינוי - לא ניתן לשנות נטיה מינית, רק אנשי מקצוע שרלטנים יתיימרו לשנות זאת, וגם אז זה לא הולך, ובמקום לשנות נטיה מינית זה מגביר שנאה עצמית ודכאון. אם זה מה שאת, אז כך נבראת בצלם ושנאה עצמית לא מקטינה את המשיכה שלך לנשים אלא רק מגבירה את המצוקה הנפשית שלך.
לעומת זאת החלק השני כן הפיך - כן אפשר לשנות עמדות ותפיסות, להכיר נשים אחרות שמשלבות משיכה לנשים ודת וללמוד מנסיונן, ולהגדיל את הקבלה העצמית.
משיכה של נשים לנשים קיימת משחר האנושות, בכל תרבות, כך שודאי שזה טבעי.
לא ניתן 'לצאת' מנטיה מינית, אבל ניתן לצאת מהרצון לצאת. עושים זאת באמצעות תמיכה, חשיפה למידע חיובי, חשיפת דעות קדומות ושינויין וכד'. כאמור אם תרצי לפגוש נשים נוספות שמשלבות דת ומשיכה מינית לנשים - יש את ארגון 'בת קול' של דתיות וחרדיות שנמשכות לנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה
ברוך24/06/2011שלום , רק רציתי לחזק אות לצאת מזה ולומר שאני אדם נשוי בן 24 וגם אני חזרתי בתשובה לפני מעל 10 שנים וגם לי היו נטיות הפוכות כמו שהיזכרת וגם אני לא השלמתי איתן ונמשכתי בכל אופן למין השני אבל תמיד הייתה בי מין תשוקה מוזרה כאילו להחליף את מיני ולהיות נקבה ולהיות בקרבת גבר וב"ה היום כמעט ועבר לגמרי אמנם יש תקופות שזה קצת חוזר אבל הדבר שהכי עזר הוא שסיפרתי את זה לאשתי וב"ה שהיא הייתה קשובה והבינה אותי וזה מאד מאד עזר לי כי חשוב לזכור שהנטייה הזאת היא רק במוח שלנו ולא במציאות כלומר אמנם אנחנו מדמיינים לעצמנו את הדבר קורה ומאד נהנים לחשוב על זה אבל כל עוד שיש לך גם משיכה לגברים לפענ"ד את יכולה בעזה"י לצאת מזה ואל ייאוש עם הרבה תפילות וסייעתא דשמיא זה יעבור לך
והכי חשוב לעולם אל תתפתי ללכת שבי בידי התאוות הלא אמיתיות האלה כי את תצאי מזה בסוף והכל יראה בעיניך כהבל רק השמרי מאותו המכשיר הטמא הזה , חזקי ואמצי וה' יהיה בעזרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה - תגובה
טל קרויטורו24/06/2011שלום לך, המציאות לא תומכת בכך שתפילות או טיפול משנים נטיה מינית, אלא מראה שנסיונות השינוי מגבירים את השנאה העצמית והמצוקה הנפשית. במקרה בו ישנה משיכה הן לגברים והן לנשים אפשר לבחור עם מי לחיות, אבל זה לא משנה את עצם קיום המשיכה. כל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש דבר כזה - תגובה
איל זק26/06/2011שלום ברוך
לארגון הו"ד יש קבוצה של "הומואים דתיים נשואים" שמורכבת מעשרות גברים נשואים שבצעירותם חשבו בדיוק כמוך שהם יכולים להתגבר על הנטייה ההומוסקסואלית בזכות קשר טוב וזוגיות עם רעייתם. כיום, שנים מאוחר יותר כשהם בוגרים יותר ומפוכחים יותר, הם מודים בעצמם שעל הנטייה המולדת לא ניתן להתגבר, וכי עליהם לקבל את האופן שבו ברא אותם בורא עולם.
אני מודה לך שאתה משתף אותנו בחוויותיך ובדעתך האישית המושפעת מעולמך ההלכתי, יחד עם זאת הייתי מציע לך לסגל מעט צניעות כשאתה מתייחס לאנשים שבקיאים בנושא הרבה יותר ממך. כפי שטל אמרה, המציאות אינה תומכת בדבריך. בריאותו הנפשית של האדם תלויה באופן קבלתו את עצמו ואת מרכיבי אישיותו ולא בתחושה מתמדת של לקות או "חולי" שנובעת מנורמות תרבותיות שגויות ותו לאו.
אני מאחל לך הרבה הצלחה בחיי הזוגיות וכול טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)