מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי אניאלי19/06/2011
אני בן 23 נשוי שנה וחצי.
הרבה מאד אני "חושב" על גברים, כשאני רואה בחור צעיר ויפה, אני ממש נדלק.
מחמת היותי נשוי, יש לי מחסום מצפוני, ואני מונע את עצמי מלעשות מה שבא לי.
כשאני שוכב עם אשתי, אני מאד נהנה ונדלק ב 100 %
אבל כל הזמן בא לי על גבר.
אני הומו?
האם יש מה לעשות בנידון?
[במצב הנוכחי אני יודע שכשיגיע לי הצעה מצד גבר שימשוך אותי אני אכנע].
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחזה
רן30/06/2011זאת התחזות לשמצה
זאת חוצפה ממדרגה ראשונה תשאל שאלה בכייף לא בדרך הזאץ
אייל אני לא בדיוק הומו זאת פעם ראשונה שלי פשוט מאוד רציתי להתנסות בכך ודרך אגב היא הייתה טרנסית
והחששות שלי היו בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אני - תגובה
איל זק20/06/2011אלי שלום רב
הנטייה ההומוסקסואלית מתבטאת בתחושות של משיכה מינית כלפי בני אותו המין. גברים הומוסקסואלים רבים יכולים ליהנות גם מיחסי מין עם נשים (בעיקר מהאקט עצמו) אולם העדפתם המינית והרגשית נוטה כלפי גברים. מדבריך עולה כי אתה אכן חש משיכה כלפי גברים אך אתה "מונע מעצמך לעשות את מה שבא לך" עקב היותך נשוי.
לאור שאלתך מה ניתן לעשות חשוב לי לציין כי הנטייה המינית אינה דבר הניתן לשינוי, ואין אנו סבורים כי יש גם סיבה לנסות ולשנותה. ע"פ הבנתנו המדעית אנו נולדים עם נטייה מינית כזו או אחרת ולמען בריאותנו הנפשית חשוב מאוד כי נחייה את חיינו באופן ובדרך המתאימים והנכונים ביותר למהותנו האמיתית.
על כן נראה לי כי במצבך כיום כצעיר ונשוי (ולפי הבנתי עדיין ללא ילדים), ראוי היה שתעשה חושבים באופן אמיץ עם עצמך ותנסה למצוא תשובות לשאלות חשובות כגון: למי אתה נמשך יותר (לנשים או לגברים)? איזו מערכת יחסים היית רוצה שתהייה לך? כיצד ועם מי היית מעדיף לחיות את חייך (ובמיוחד, אם לא היית חושש מסטיגמות ולחץ חברתי?).
תשובות כנות לשאלות הללו יכולות לסמן לך את הכיוון שלך בעתיד. במידה ותרגיש צורך מומלץ גם להיעזר באיש מקצוע מטפל גיי-פרנדלי שיכול לעזור לך להבין את עצמך טוב יותר ולאפשר לך להתפתח בכל כיוון שתמצא לנכון.
מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)