מי אני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי אני
    אלי
    19/06/2011

אני בן 23 נשוי שנה וחצי.

הרבה מאד אני "חושב" על גברים, כשאני רואה בחור צעיר ויפה, אני ממש נדלק.
    מחמת היותי נשוי, יש לי מחסום מצפוני, ואני מונע את עצמי מלעשות מה שבא לי.
    כשאני שוכב עם אשתי, אני מאד נהנה ונדלק ב 100 %
    אבל כל הזמן בא לי על גבר.

אני הומו?

האם יש מה לעשות בנידון?
    [במצב הנוכחי אני יודע שכשיגיע לי הצעה מצד גבר שימשוך אותי אני אכנע].

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי אני

הוספת תגובה

• מתחזה

רן
    30/06/2011

זאת התחזות לשמצה
    זאת חוצפה ממדרגה ראשונה תשאל שאלה בכייף לא בדרך הזאץ
    אייל אני לא בדיוק הומו זאת פעם ראשונה שלי פשוט מאוד רציתי להתנסות בכך ודרך אגב היא הייתה טרנסית
    והחששות שלי היו בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי אני - תגובה

איל זק
    20/06/2011

אלי שלום רב
    הנטייה ההומוסקסואלית מתבטאת בתחושות של משיכה מינית כלפי בני אותו המין. גברים הומוסקסואלים רבים יכולים ליהנות גם מיחסי מין עם נשים (בעיקר מהאקט עצמו) אולם העדפתם המינית והרגשית נוטה כלפי גברים. מדבריך עולה כי אתה אכן חש משיכה כלפי גברים אך אתה "מונע מעצמך לעשות את מה שבא לך" עקב היותך נשוי.
    לאור שאלתך מה ניתן לעשות חשוב לי לציין כי הנטייה המינית אינה דבר הניתן לשינוי, ואין אנו סבורים כי יש גם סיבה לנסות ולשנותה. ע"פ הבנתנו המדעית אנו נולדים עם נטייה מינית כזו או אחרת ולמען בריאותנו הנפשית חשוב מאוד כי נחייה את חיינו באופן ובדרך המתאימים והנכונים ביותר למהותנו האמיתית.
    על כן נראה לי כי במצבך כיום כצעיר ונשוי (ולפי הבנתי עדיין ללא ילדים), ראוי היה שתעשה חושבים באופן אמיץ עם עצמך ותנסה למצוא תשובות לשאלות חשובות כגון: למי אתה נמשך יותר (לנשים או לגברים)? איזו מערכת יחסים היית רוצה שתהייה לך? כיצד ועם מי היית מעדיף לחיות את חייך (ובמיוחד, אם לא היית חושש מסטיגמות ולחץ חברתי?).
    תשובות כנות לשאלות הללו יכולות לסמן לך את הכיוון שלך בעתיד. במידה ותרגיש צורך מומלץ גם להיעזר באיש מקצוע מטפל גיי-פרנדלי שיכול לעזור לך להבין את עצמך טוב יותר ולאפשר לך להתפתח בכל כיוון שתמצא לנכון.
    מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו