תזונה שמבוססת על לחם, ירקות, מ. חלב

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• תזונה שמבוססת על לחם, ירקות, מ. חלב
    רעות
    18/09/2011

היי, אני משתדלת להמנע מתזונה מהחי והתזונה שלי מורכבת בעיקר מלחם, מוצרי חלב, ירקות, פירות, פסטה וכד'. לעיתים רחוקות אוכלת ביצים/דגים/טופו/עדשים. אם אין לי נטייה לאנמיה יש לי סיבה לחשוש?

אני יודעת ש- B12 זה בעיקר מהחי אבל אני כן אוכלת ביצים ודגים (אחת לשבועיים בערך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה שמבוססת על לחם, ירקות, מ. חלב - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    18/09/2011

רעות שלום רב,
    לא ציינת בת כמה את, בכל מקרה אם בדקת בספירת דם ואין לך אנמיה ואת מרגישה טוב, איני חושב שיש סיבה שתפתחי אנמיה. אם תקפידי כפי שנראה שאת עושה על תזונה מגוונת ועשירה בברזל (לאו דווקא מהחי) לא רואה סיבה לבעיה

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותשובה

רעות
    21/09/2011

אני בת 29. אני לא בטוחה שאני מקפידה על תזונה מגוונת ועשירה בברזל - אני אוכלת בעיקר לחם, פסטה, ירקות, פירות ומוצרי חלב. אחת לשבועיים גם דגים/טופו/ביצים/עדשים. זה מספיק מגוון ועשיר בברזל?

התוצאות שלי בבדיקות דם האחרונות שעשיתי -

Vitamin B12 - 391

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותשובה - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    21/09/2011

שלום רעות רמת B12 תקינה,
    אין לך ממה לחשוש, תאכלי מגוון ואני מניח שלא תסבלי מאנמיה

אורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו