מוגלובין נמוך מאוד

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• מוגלובין נמוך מאוד
    מ
    20/09/2011

שלום , ילדתי לפני כ3 שבועות ובזמן ההריון המוגלובין שלי היה מאוד נמוך ( הגיע ל7.6)
    קיבלתי בנופר לוריד 6 מנות, המוגלובין עלה ל8.6 , לאחר הלידה עוד בבית חולים הוא ירד ל7.2 ונתנו לי ברזל בבית חולים ושחררו אותי אם מוגלובין 7.9 , עכשיו רציתי לדעת גם בהריון הבא יהיה לי אותו דבר ואני יהיה עם מוגלובין מאוד נמוך ואיך אפשר למנוע את זה ???, כדורי ברזל במהלך ההריון לא עזר ולא הבנופר .... ורציתי לדעת עם זה תקין גם מבחינת בית חולים לשחרר עם מוגלובין מאוד נמוך??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוגלובין נמוך מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מאיה,

Gramse
    21/09/2011

בעת היריון חשוב לקחת תוסף ברזל כדי להקל על הגוף ובשביל למנוע מצב של ירידה ברמת ההמוגלובין בגוף. ייתכן וכדורי הברזל שלקחת לא נספגו כמו שצריך, לכן מומלץ לנסות תוסף ברזל נוזלי בשם פלורדיקס - ברזל טבעי לחלוטין אשר נספג בצורה אופטימלית וגם אינו גורם לקשיים במערכת העיכול. לאחר חודש שימוש קבוע, הוא מעלה את רמות הפריטין (מאגרי הברזל) בגוף.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוגלובין מאוד נמוך !!!

מ
    21/09/2011

תודה רבה על התשובה , אני אנסה את הכדור הזה, אני מקווה שזה יעזור לי :)
    בגלל המוגלובין הנמוך יש לי הרבה התעלפויות , ועכשיו שאני עם ילד בבית אני ממש מפחדת להתעלף ...

תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוגלובין נמוך מאוד - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    21/09/2011

שלום רב,
    ללא ספק את סובלת מחוסר ברזל, שהחמיר בזמן ההריון. עם זאת יתכן מרכיב של דימום נוסף סביב הלידה שהחמיר האנמיה. איני יודע האם את סובלת מאנמיה שלא בהריון והאם יש סיבות נוספות ל-HB נמוך אצלך כמו תלסמיה.
    מכיוון שקבלת לוריד VENOFER כ-6 מנות אני חושד שקיים חוסר נוסף או כאמור דימום. אם את מניקה אזי שדרישת הברזל וחומצה פולית ממשיכים להיות גבוהים ואת זקוקה לתוספת. אני ממליץ במצב זה לאחר הלידה ברור אצל המטולוג או פנימאי-
    1) להעריך שוב מאגרי ברזל ורמת חומצה פולית
    2) לבדוק HB ולשלול אנמיה ממקור אחר
    3) אם לאחר הברור מדובר בחוסר אזי להשלים תוסף ברזל ו/או חומצה פולית.
    לגבי התוסף שהקורא GRAMSE המליץ- זה תוסף טבעי מתמציות צמחים שמכיל ברזל וויטמינים נוספים- איני בטוח שזה מספק.

בברכה,
    ד"ר רוביו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו