תוסף ברזל

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• תוסף ברזל
    תמר
    25/07/2012

אני צריכה לקחת תוספי ברזל, הכדורים שקניתי עושים לי עצירות ואני לא רוצה להמשיך לקחת אותם, יש משהו במקום? האם כדורים אחרים גם יעשו לי עצירות? האם תוספי ברזל שנמכרים בלי מרשם עושים עצירות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף ברזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף ברזל - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    25/07/2012

תמר לא ציינת מה סוג הברזל שאת לוקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל

נועה
    09/08/2012

היי, גם לי עשו כדורי ברזל עצירות בהתחלה ואז עברתי לברזל עדין של סולגאר שהוא ספציפית לא גורם לעצירות.. אז מציעה לך לנסות אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף ברזל - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    09/08/2012

מבין תכשירי ברזל הפומיים, תופעות הלוואי אכן כוללות עצירות. עם זאת התופעה הינה מאד אינדיבידואלית וקשורה גם לסוג התכשיר. ישנם תכשירים טבעיים ללא מרשם כמו שהוצע לעיל סולגאר ואחרים. יש ברזל עדין וכו׳. אני רושם הרבה ferrifol שכולל גם חומצה פולית עם יחסית מעט עצירות. שורה תחתונה צריך לנסות ולהתאים התכשיר שאיתן הכי נוח לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו