אנמיה

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• אנמיה
    אני
    28/08/2012

הפעם האחרונה שהייתה לי אנמיה היה בבית הספר, הייתה אנמיה חמורה שעברה לבד
    כיום אני בת 30 והאנמיה פתאום חזרה
    ערכי ברזל נמוכים מאוד (34) המוגלובין 11.5
    למה פתאום היא חזרה לדעתכם?
    אני לא בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנמיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנמיה - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    28/08/2012

סיבה להופעת אנמיה בגילך, עלולה להיות קשורה בגורמים רבים, למשל דימום איטי ממערכת העיכול משנית לכיב, שינויים הורמונליים המשפיעים על הווסת ואיבוד דם, שינוי בספיגת ברזל וכיו"ב. לכן, מומלץ הפניה לרופא פנימי או המטולוג ולברר בצורה מסודרת הסיבה ולתקן האנמיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ואבוי!

נני
    05/09/2012

מה זה אומר: "דימום איטי ממערכת העיכול משנית לכיב"??? זה אמור להיות מלווה בכאב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ואבוי! - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    05/09/2012

הכוונה לכיב בקיבה או תריסריון שמדמם בדרך כלל מאש באיטיות, לרוב כיב מתבטא באי נוחות בבטן, צרבות ובמקרים קיצוניים כאב עז, בדרך כלל אז כבר מאובחן. אני מדבר על מצב בו אין כ״כ סימפטומים ודימום איטי גורם לחוסר ברזל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו