ספיגת ברזל

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• ספיגת ברזל
    ת.
    14/01/2013

שלום.עפ"י בדיקת דם שערכתי אין לי אנמיה וההמוגלובין שלי תקין.הפריטין נמוך - 14.
    זה כנראה נובע מדימומים חזקים שהיו לי בווסת וכעת הם עברו אבל יש לי דימומים קלים מאוד שבוע לפני הווסת או שבוע אחרי (לא גם וגם), זה רק מכתים קלות את הפד או אפילו לא, רק בעת ניגוב בשירותים רואים סימן חום.
    אני נוטלת כדורי ברזל.האם זה יעזור בכלל אם אני עדיין ממשיכה לדמם (שוב - מדובר בדימום קליל ביותר בין הווסתות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספיגת ברזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגת ברזל - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    17/01/2013

הי
    אין לך אנמיה, פריטין נמוך מראה על מאגרים מדולדלים. נראה כי את מאוזנת עם תוספת כדורי ברזל שמכסים על איבוד הדם בווסתות.
    לגבי המחזור ודימום קשור לאיזון הורמונלי ואין קשר מבחינה זו לברזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

ת.
    17/01/2013

אז מספיק לדעתך לקחת את הכדורים או כדאי ללכת על זריקה בשריר? אני חושבת שהגעתי למצב זה בגלל הדימומים החזקים בווסת.עשו לי בדיקות הורמונליות והן יצאו תקינות.איזה טיפול היית ממליץ לקבל כדי לאזן את עצמי? מה אפשר לעשות כדי שמצב זה לא יישנה? אחרי כמה זמן מומלץ לעשות בדיקה חוזרת כדי לראות אם יש שיפור?הספיגה שלי בגוף לא טובה בגלל ריפלוקס וכדורים כרוניים שאני נוטלת לשם כך.
    תודה רבה על עזרתך ותגובתך המפורטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקנדה לא נותנים ברזל בוריד אלא רק.. - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    17/01/2013

מצטער, אין לי נסיון עם זריקות ברזל לשריר. בישראל כל התכשירים המקובלים ניתנים אך ורק לוריד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר.עזרת לי מאוד.

ת.
    17/01/2013

אני מעריכה את הסובלנות והעזרה הרבה.זה לא מובן מאליו.תודה לך.הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו