אנמיה מתרופות

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• אנמיה מתרופות
    ליאואר
    16/06/2013

שלום
    אני סובלת ממחלת ריאות שבגינה אני לוקחת לעיתים תכופות סוגים שונים של אנאיביוטיקות בעיקר אופלודקס. וכן ונטולין וסימבוקרט.
    בבדיקות דם האחרונות שעשיתי יצא לי המוגלובין 11.5 הרופאה התקשרה ואמרה שאני סובלת מאנמיה וצריכה לעשות פעם נוספת את הבדיקה. ברצוני לשאול האם האנמיה יכולה להופיע בגלל תרופות מרובות. או שיש עוד סיבות. ומאחר ואף פעם לא היתה לי אנמיה . יש לי סיבה לחשוש? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנמיה מתרופות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

ליאואר
    16/06/2013

הגיל שלי 48 ואנילא מרגישה חולשה, סחרחרחורות או כל דבר דומה. אבל תמיד .סבלתי מקור. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנמיה מתרופות - תגובה

ד''ר פרדי אביב
    16/06/2013

11.5 המוגלובין כמעט תקין לאישה ואם מדובר ב ברונכואקטזיות בראיות (מחלה זיהומית כרונית) אז זה יכול להיות מזה. מצד השני בכל מיקרה הייתי בודק רמת ברזל וויטמינים רגיל ואז מחליט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו