אנמיה- חוסר בויטמנים

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• אנמיה- חוסר בויטמנים
    אורלי
    21/07/2013

לאחרונה קבלתי בבדיקות דם תוצאות נמוכות של וויטמין B12 וגם ברזל. שניהם נמצאו נמוכים מהרצוי ואני קצת מבולבלת, האם זה אנמיה או שזה משהו שאם מטפלים בו עם תוספי תזונה למשל אז זה לא משהו רציני? אני קצת מבולבלת אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנמיה- חוסר בויטמנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנמיה- חוסר בויטמנים - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    21/07/2013

אורלי שלום
    על מנת שאוכל ליעץ בבקשה צייני במדויק ערכי ברזל וויטמין B-12 והכי חשוב תוצאות ספירת דם כולל ערכי המוגלובין וMCV

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי גם היה משהו דומה...

שלי
    22/07/2013

תקופה ארוכה שהרגשתי כמו מן חוסר חיוניות כזה בגוף.. מכל דבר קטן הייתי מתעייפת והרבה פעמים הייתי ממש חיוורת. כשהלכתי לעשות בדיקות דם הערכים של הB12 ושל הברזל היו נמוכים במיוחד (ברמה שהרופאה צלצלה אליי כשקיבלה את התוצאות ואמרה לי להגיע בהקדם..). גם ערכים אחרים היו נמוכים, לא ברמה קיצונית אבל עדיין..
    בכל מקרה, גם הרופאה הסבירה לי שקשה מאוד להשלים את החוסר עם מזון והמליצה לי לקחת תוסף תזונה על בסיס יומיומי. גיסתי היא נטורופתית והיא אמרה שכדאי לי ללכת על המולטי ויטמין מינרל של סולגאר.. אני לוקחת אותו בכל יום והבדיקות האחרונות שלי יצאו בגדר הנורמה. הוא עושה טוב גם להרבה דברים...
    בכל מקרה, לכי לרופא ותראי מה הוא אומר...
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים תודה

אורלי
    23/07/2013

תודה על התגובות, אבדוק את מה שציינת ואעביר את התוצאות ברגע שתהיה לי גישה אליהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו