ברזל נמוך

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• ברזל נמוך
    אילנית
    29/10/2013

לפני כמה חודשים התחילו לי סחרורות וחולשה עד כדי כך שקשה לי לתפקד בבדיקות הדם התגלה IRON 38 מוגלובין 10לאחר 4 חודשי טיפול בפריפול 3 ליום ההמוגלובין הגיע ל12.6 והIRON ירד ל33 יש לציין שהיו לי דימומים בגלל ההתקן רופא המטולוגיה לא ממליצים על עירוי כי ההמוגלובין בסדר אז אני ממשיכה בכדורחים רציתי לדעת בערך כמה זמן להמשיך ככה כדי לחזור לאורך חיים רגיל ללא סחרחורות...בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברזל נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברזל נמוך - תגובה

ד``ר אורי רוביו
    29/10/2013

שלום,
    כעת עם HB 12.6 אין לך אנמיה. אבל בשל הדימומים את במאזן ברזל עדין כך שללא תוספת תפתחי שוב אנמיה ולמעשה את עם מחסנים חסרים.
    הגישה שלי במצב כזה של דימום ווסתי- א. לקבל יעוץ רופא נשים ולבדוק כיצד לצמצם הדימום. ב. לפעמים אני כן נותן ברזל לוריד במספר מנות למלא המחסנים ולמנוע ירידה בHB לאורך זמן.
    כנראה נרמול הברזל קשור גם בהרגשה טובה יותר ואולי שיפור הסחרחורת

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אילנית
    30/10/2013

אפשר לקבל את הטלפון שלך שאני יבוא לפגישה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו