מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברזל נמוךאילנית29/10/2013
לפני כמה חודשים התחילו לי סחרורות וחולשה עד כדי כך שקשה לי לתפקד בבדיקות הדם התגלה IRON 38 מוגלובין 10לאחר 4 חודשי טיפול בפריפול 3 ליום ההמוגלובין הגיע ל12.6 והIRON ירד ל33 יש לציין שהיו לי דימומים בגלל ההתקן רופא המטולוגיה לא ממליצים על עירוי כי ההמוגלובין בסדר אז אני ממשיכה בכדורחים רציתי לדעת בערך כמה זמן להמשיך ככה כדי לחזור לאורך חיים רגיל ללא סחרחורות...בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל נמוך - תגובה
ד``ר אורי רוביו29/10/2013שלום,
כעת עם HB 12.6 אין לך אנמיה. אבל בשל הדימומים את במאזן ברזל עדין כך שללא תוספת תפתחי שוב אנמיה ולמעשה את עם מחסנים חסרים.
הגישה שלי במצב כזה של דימום ווסתי- א. לקבל יעוץ רופא נשים ולבדוק כיצד לצמצם הדימום. ב. לפעמים אני כן נותן ברזל לוריד במספר מנות למלא המחסנים ולמנוע ירידה בHB לאורך זמן.
כנראה נרמול הברזל קשור גם בהרגשה טובה יותר ואולי שיפור הסחרחורת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אילנית30/10/2013אפשר לקבל את הטלפון שלך שאני יבוא לפגישה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)