היי

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• היי
    סיון
    26/01/2014

קוראים לי סיון ואני בת 20 וחצי. יש לי כבר כמה שנים אנמיה מחוסר ברזל ולכן אני לוקחת כדורי ברזל. נ
    יסיתי כבר כמה סוגים וב3 חודשים האחרונים אני לוקחת ברזל עדין אחת ליום. עשיתי בדיקות דם שבוע שעבר והערך של הברזל עומד על 33 (המוגלובין- 12.9). אני סובלת מסחרחורות, עייפות כרונית ונשירה מוגברת. אולי הברזל לא נספג אצלי כמו שצריך דרך כדורים? (כשניסיתי לקחת 2 ביום סבלתי מעצירויות מתמשכות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי - תגובה

ד''ר פרדי אביב
    27/01/2014

כמה פריטין שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5

סיון
    27/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 5 - תגובה

ד''ר פרדי אביב
    27/01/2014

ניתן לקבל SPATON - חומר חדש - נוזל שמכיל הרבה ברזל - בדרך כלל לא גורם לעצירות ,פעם ביום במשך 3-4 חודשים .
    במידה וגם זה יגרום לעצירות יש מקום למתן ברזל בווריד .
    כמות ותדירות - יודע כל רופא משפחה .
    בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו