מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פולקס 400לי31/05/2014
שלום,
לפני כשבוע ביצעתי בדיקות דם והתגלה כי יש לי מחסור בברזל(iron) ובחומצה פולית.
הרופא נתן לי מרשם לכדור פולקס 400. חשוב לי לציין שאינני בהריון.
אתמול לקחתי את הכדור הראשון בלילה וכבר לאחר כשעה הופיעו מעט כאבי בטן. בבוקר כשקמתי היה לי טעם מתכתי בפה והייתה לי קיבה רכה ובהמשך היום כבר ניכנסתי לשירותי משהו כמו 6 פעמים- קיבה רכה / שלשולים.
הקיבה הרכה/ השלשולים בצבע שחור- זה פחות מפריע הצבע כי קראתי שזה בסדר.
אני לא יודעת מה לעשות והאם היום שוב לקחת את הכדור. למה הופיעו השלשולים?
הרופא נתן לי 30 כדורים ל30 יום. ורק אתמול התחלתי וכבר הרגשה לא טובה.
מה לעשות במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פולקס 400
לי31/05/2014שכחתי לציין שלפני מספר שנים גם היה לי מחסור בברזל ( בפריטין והמוגלובין) וקיבלתי כדורים לברזל והם באמת עזרו ולא גרמו לתופעות לוואי. לצערי אני לא זוכרת מה השם של הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פולקס 400 - תגובה
ד''ר פרדי אביב31/05/2014שלום.
כדי לברר מה קיבלת לפני שנים שהיה טוב ,ולקחת אותו דבר גם עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לי31/05/2014ביררתי דרך האתר של קופת החולים וזה היה slow fe לאחר בירור קצר באינטרנט ראיתי שהוא כבר לא קיים בארץ. יש תחליף לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
ד''ר פרדי אביב31/05/2014Aktifetrin
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לי01/06/2014היי,
הייתי היום אצל הרופא אך הוא נתן לי את הכדורים פרוגרד פוליק. איך הם לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
ד''ר פרדי אביב01/06/2014טובים מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לי01/06/2014אוקיי אני מקווה שהם לא יעשו לי תופעות לוואי קשות.
עוד שאלה:
בבדיקת דם ההמוגלובין ופריטין יצא תקין יחסית. ורק האיירון וחומצה פולית יצא נמוך מהטווח. האם הכדורים האלו אמורים לעזור לאיירון לעלות? או שהם טובים רק להעלאת פריטין והמוגלובין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)