דחוף אם אפשר אנמיה בהריון

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• דחוף אם אפשר אנמיה בהריון
    טל
    04/08/2014

שלום, כבר מגיל 20 אנמיה שבה המצב משתפר מבחינת המוגלובין ומחסנים רק ע״י עירוי ברזל, כ 4 שבועות עירוי ואז המצב דהשתפר הוכ לפחות משנה ואז שוב ירידה בשניהם. כעת אני בהריון חודש שביעי מתחילתו פריפול ביום, לפני כחודש היה המוגלובין 12 ופריטין נמוך מאוד והאופט ביקש שאעלה לשני פריפול ביום, ובדבועיים אחרונים 2 ספאטון ביום וחומצה פולית, כעת אחרי חודש המצב החמיר והמוגלובין ירד ל 10.6 והפריטין ירד יותר, האם אין מנוסמעירוי ברזל לוריד? רופא ההריון לא ממליץ על עירוי ברזל לעומת זאת רופא המשפחה שלי מזה שנים מציע כן עירוי, מה דעתך? החשש הוכ מפגיעה בהריון/עובר ערב עירוי ברזל ישיג לוריד. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף אם אפשר אנמיה בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריטין

טל
    04/08/2014

הפריטין 6 ושאר התוצאות לא בטווח הנורמה, גם b12 חורג קצת מטווח הנורמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף אם אפשר אנמיה בהריון - תגובה

ד''ר פרדי אביב
    04/08/2014

אנמיה דל חסר ברזל בהריון - יש לכל אישה!
    ככל שגיל דל הריון עולה -כך אנמיה מחמירה מח הסתם ,כי ילד גודל !
    בהריון רמת פריטין הרבה פחות חשובה מרמת המוגלובין .
    מעל 10 המוגלובין נחשב כסביר לאישה בהריון ובלידה.
    כך שבמידה ואת מרכישה טוב ויש המוגלובין מעל 10 להמשך לקחת כדורים ברזל - 2 ליום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף

טל
    04/08/2014

האם יש לך המלצה לכדורים אחרים? כעת אני לוקחת 1 פריפול ו 1 ספאטון שזה ברזל נוזלי, האם עדיף 2 פריפול ו 1 ספאטון? חוששת מהרעלת ברזל. אודה לעצתך מה עדיף ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף - תגובה

ד''ר פרדי אביב
    04/08/2014

אני ממליץ או 2 ספטון,או 2 פריפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו