מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנמיה?אבודה04/08/2015
בת 22, מעשנת כבדה, 1.75 משקל 69. מצרפת תוצאות בדיקות מלפני חודש
סובלת מחולשה קשה, נפילת לחץ דם במאמץ, חוסר תיאבון קשה, סחרחורות ובעיות קוגניטיביות (ריכוז, זיכרון, תאונות דרכים עצמיות), נימולים בגפיים, ציפורניים שקופות ושבירות, צפצופים באוזניים, חלה הדרדרות בחודשיים האחרונים, חוסר תפקוד משווע עד לרמה של להתקלח בישיבה על שרפרף, וקושי בפעילות הקלה ביותר כמו סירוק השיער.
אני גרה עם בן זוג שמקבל את העניין כאילו אני מתעצלת ולא עושה דבר.
הרופאה הפנתה אותי להמטולוג בגלל המוגלובין 14 ופריטין 3 בשאלה אם לתת ברזל.
כדורי ברזל בעבר לקחתי וגרמו תופעות לוואי קשות.
אני מרגישה החמרה בתפקוד ובהרגשה, ותחושה מתמדת כאילו אני עומדת לאבד הכרה.
יש לציין שאני לא בקו הבריאות כבר בערך שנה, עם החמרה הדרגתית, אין לי רופא מטפל קבוע וכמו כן לא נמצאת במעקב כלשהו.
אני גרה בהרצליה, ואין בעיר ובאיזור (רעננה, רמה״ש) המטולוגים בכלל.
שוקלת לפנות להמטולוג פרטי, האם מומלץ?
מרגישה שהמצב מחמיר פיזית- על סף עילפון.
אודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
אבודה04/08/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנמיה? - תגובה
ד''ר פרדי אביב05/08/2015הייתי כן נותן ברזל פומי ל 3 חודשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ל"אבודה"
אדווה28/10/2015היי "אבודה"
האם חל שיפור במצבך בעקבות טיפול בברזל?
אני מרגישה תחושות זהות לשלך, ואודה לך אם תוכלי לספר מה גילו והאם יש שיפור
מקווה שאת מרגישה טוב יותר.
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)