אנמיה לאחר דימום וויסתי מוגבר מאוד

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• אנמיה לאחר דימום וויסתי מוגבר מאוד
    מיכל
    26/04/2016

שלום רב, אני בת 45 סבלתי תמיד מווסת עם דימומים מוגברים, רמת ההמוגלובין שלי היתה סביב ה8. עברתי עירוי ברזל בקהילה פעמיים בשבוע וזה עזר לאחר תקופה רמת הברזל עלתה סביב ה11.
    כעת המחזור איחר בחודש וחצי וקיבלתי ווסת עם דימום מוגבר מאוד וחריג מאוד דיממתי כ12 יום כאשר התחלתי להרגיש חלשה מאוד הגעתי לבית חולים שם נצפה המוגלובין 5.4 ולאחר חצי שעה של בדיקה נוספת ההמוגלובין ירד ל5.2 הוחלט על ביצוע גרידה דחוף ולאחר נצפה המוגלובין של 4.5 הוחלט על מתן של שתי מנות דם בעירויי. במהלך האישפוז ניתן לי עירויי ברזל. שוחררתי מבית חולים עם המוגלובין 6.5. נתנה המלצה לבצע עירוי של פירינג'קט. האם ישנם תופעות לווי לזריקה זו? נתבקשתי על זריקה של 1000 מג כלומר שתי מנות בפעם אחת.
    רופא הנמשפחה לא שמע על זריקה זו...חוששת מה המלצותיכם?
    כרגע גם מבצעת בירור גניקולוגי- מניחים שזה גיל המעבר .
    אודה על תשובתכם המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנמיה לאחר דימום וויסתי מוגבר מאוד - תגובה

ד''ר פרדי אביב
    26/04/2016

כן זאת תרופה טובה מאד .
    אך במקביל צריך לפתור בעיה של איבוד הברזל (דם) זה נשמע לי הרבה יותר חשוב.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנמיה לאחר איבוד דם וויסתי.

מיכל
    26/04/2016

המון תודה על תשובתך המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו