תוסף ברזל לאנמיה נורמוציטית

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• תוסף ברזל לאנמיה נורמוציטית
    מורן
    17/01/2017

שלום,

המוגלובין 10, חומצה פולית 21.4, B12 159, ברזל 63, פרטין 15.7
    האם הייתם ממליצים על בדיקה של מח העצם או בדיקות נוספות? האם יש טעם לקחת תוסף ברזל?
    סה"כ בריאה בדרך כלל אך סבלתי מעייפות כרונית לפני שנה ובמשח שנתיים.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף ברזל לאנמיה נורמוציטית

ד''ר פרדי אביב
    18/01/2017

חסרים פרטים דמוגרפיים ורמות קודמות של המוגןובין ,אך בגדול הייתי כן נותן גם ברזל וגם ויטמיןם בי 12 פומי ,במשך לפחות 3 חודשים ואז ביקורת עם בדיקות דם חוזרות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה!

מורן
    18/01/2017

בת 35 כרגע בהריון
    המוגלובין נמוך מאז שאני זוכרת את עצמי תורמת דם כיל 14-המוגלובין 11.9-10.9
    שווה לבדוק בעיה בייצור הכדוריות (מח העצם) איך ניתן לשפר ייצור (תזונה/ויטמינים וכו)
    על איזה תוסף ברזל תמליץ במידה וניסיתי אקוסאפ נוזלי ואקטפרין ולשניהם תופעות לוואי-כאבי בטן חזקים וגזים והנוזלי גם האפיר לי את השיניים.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברזל בהריון

ד''ר פרדי אביב
    18/01/2017

אני ממליץ ברזל בשם פולקס - 2 כדורים בו זמנית ,לפני שינה ,לחזור לבדיקה בעוד חודש ליראות שזה התחיל לעבוד.
    אם המוגןובין יורד מתחת ל10 בהריון זה לא טוב לאובר לכן יש גם המלצות על מתן ברזל בווריד בהריון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו