מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פריטין ואיירון נמוך והמוגלובין 12חנה24/07/2017
שלום
שנים שאני מסתובבת עם פרטין נמוך נע בין 2-8.3 איירון נמוך והמוגלובין 12.... יש לי גם פיברומיאלגיה, ובמשך כל השנים החולשה והעייפות שלי הרופא אמר שזה בגלל הפיברומיאלגיה, בקיצור הלכתי להמטולוג שנתן לי עירוי ברזל.... לא להאמין אחרי יום הייתי משהו אחר לגמרי בלי סחרחורות בלי חולשה ועם זיכרון טוב יותר.... היום שבוע אחרי העירוי שוב עייפות וחולשה האם יתכן שהעירוי הספיק לשבוע בלבד.... יש לי עוד 4 מנות לקבל...
איך זה עובד האם אחרי סדרת העירוים שוב אהיה חלשה ועייפה... ברור לי שעלי לשפר את המזון שלי, כמו כן קבעתי קולונוסקופיה, קצת נמאס לי אני רוצה להרגיש טוב כמו אחרי העירוי ברזל יותר פעמים מאשר להרגיש את החולשה שסחבתי שניםםםםם.
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פריטין ואיירון נמוכים
ד''ר פרדי אביב25/07/2017שלום רב.
פריטין במספרים בודדים מראה על חסר במחסנים של הברזל !
הגוף שלנו יכול להרגיש המוגלןובין ולא יכול להרגיש רמת פריטין .
מרגישים אותו דבר עם פריטין 2 ועם פריטין 100 .
אבל מרגישים שונה מאד עם המוגלובין נמוך והמוגלובין גבוה.
השינויי בתחושה אחרי קבלת ברזל בווריד קשורה לעליה בהמוגלויבן .
שינויי דרמתי בתחושה עקב מתן בווריד .גם בכדורים תחושה הייתה משתנה אך בצורה הדרגתית יותר .
כל משה צריך לעשות זה לטפל בברזל (עדיף בכדורים ) לעלות המוגלובין עד לנורמה שלך ולשמור על זה במשך חיים על ידי ביצוע בדיקות תקופתיות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)