מינון של כדורי ברזל פורול

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• מינון של כדורי ברזל פורול
    איריס
    25/09/2017

בת 40 ,
    המוגלובין 7.9
    Mch- 19
    Mcv- 72
    Hypo- 70.5
    קניתי כדורי ברזל פורול שזה מאה מיליגרם ברזל , ו450 חומצה פולית ,שאלתי כמה צריך לקחת ביום מהכדור הזה למצב שלי.. והאם חומצה פולית אני צריכה או שצריך לקנות כדור בלי חומצה פולית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון של כדורי ברזל פורול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ...

ד''ר פרדי אביב
    25/09/2017

בת 40 המוגלובין 8 !
    שאלה ראשונה כמה בדרך כלל המוגןובין ?
    אם הוא כל החיים 8 זה משהוא אחר ,אם הוא 8 רק לא מזמן חייבת בירור מלאה סיבת אנמיה כל כך קשה !
    צריך לבדוק משק ברזל ויטמינים ,אפשרות של טלסמיה ,משטח דם !
    יכול להיות כל זה שתויות וידוע כבר שזה רק חסר ברזל ,אז לקחת ברזל לא משנה עם או בלי חומצה פוליט ,כן משנה כמות .
    במידה וזה באמת חסר ברזל ולא משהוא רציני אחר ! יש לקחת ברזל 2 כדורים כל יום במשך 3 חודשים ואז ביקורת.
    ממליץ כל צד לדבר עם רופא משפחה בלבד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

איריס
    26/09/2017

היה לי מוגוליבין 11 ולפעמים 12 , הויטמין בי 12 תקין לפי דעתי האנמיה נובעת מדימום חזק בווסת , שאלתי היא אם במצב של אנמיה עקב דימום חזק בווסת גם צריך לקחת שתי כדורי ברזל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו