מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חולשה, עייפות וכאבי ראש כרונים.דורין03/04/2018
היי שמי דורין, מגיל קטן יש לי בעיות עם הברזל.
כיום אני בת 23.
אלו הן תוצאות הבדיקות האחרונות:
בילירובין טוטאל 0.15
פריטין קטן מ5 (ככה רשום בתוצאה)
המוגלובין 11.5
איירון 37
הבעיה שלי היא כזו- אני סובלת מחולשה ועייפות תמידית, אני מתעוררת עייפה למרות שישנתי למשל 8 שעות. אני מתעוררת באופן קבוע עם כאבי ראש חריפים כמו התכווצויות למעלה בראש, לפני 4 שנים איבחן הנוירולוג שזה לא תסמינים של מגרנה אלא של ״טנשן הדק״. רציתי לדעת אם זה קשור לברזל שלי? אני בן אדם שמוכר כעייף וחלש כל הזמן ויש לציין שאני צעירה וחווה את זה כבר מעל 5 שנים וזה נורא משפיע לי לרעה על השיגרת חיים.
רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה. ומה משמעות של התוצאות בדיקות שרשמתי? הפסקתי עם כדורי ברזל כי ניסיתי את כל הסוגים וזה פשוט לר עושה לי טוב בכיבה. האם יש קשר לטנשן הדק ואנמיה?
בברכה, דורין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדורין
ד''ר פרדי אביב04/04/2018שלום רב.
אכן מדובר באנמיה של חסר ברזל .
מומלץ מאוד לתקן חסר פריטין ואנמיה ואחרי זה ניתן לדון האם תופעות של כאבי ראש חושה קשורים לאנמיה וחסר ברזל או לא.
חבל מאוד שהפסקת כדורים !
כדי לך לחדש אותן ולקחת לפחות 3-4 חודשים עד להגעה של פריטין לסביבות 30-40 לפחות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)