חולשה, עייפות וכאבי ראש כרונים.

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• חולשה, עייפות וכאבי ראש כרונים.
    דורין
    03/04/2018

היי שמי דורין, מגיל קטן יש לי בעיות עם הברזל.
    כיום אני בת 23.
    אלו הן תוצאות הבדיקות האחרונות:
    בילירובין טוטאל 0.15
    פריטין קטן מ5 (ככה רשום בתוצאה)
    המוגלובין 11.5
    איירון 37
    הבעיה שלי היא כזו- אני סובלת מחולשה ועייפות תמידית, אני מתעוררת עייפה למרות שישנתי למשל 8 שעות. אני מתעוררת באופן קבוע עם כאבי ראש חריפים כמו התכווצויות למעלה בראש, לפני 4 שנים איבחן הנוירולוג שזה לא תסמינים של מגרנה אלא של ״טנשן הדק״. רציתי לדעת אם זה קשור לברזל שלי? אני בן אדם שמוכר כעייף וחלש כל הזמן ויש לציין שאני צעירה וחווה את זה כבר מעל 5 שנים וזה נורא משפיע לי לרעה על השיגרת חיים.
    רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה. ומה משמעות של התוצאות בדיקות שרשמתי? הפסקתי עם כדורי ברזל כי ניסיתי את כל הסוגים וזה פשוט לר עושה לי טוב בכיבה. האם יש קשר לטנשן הדק ואנמיה?
    בברכה, דורין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לדורין

ד''ר פרדי אביב
    04/04/2018

שלום רב.
    אכן מדובר באנמיה של חסר ברזל .
    מומלץ מאוד לתקן חסר פריטין ואנמיה ואחרי זה ניתן לדון האם תופעות של כאבי ראש חושה קשורים לאנמיה וחסר ברזל או לא.
    חבל מאוד שהפסקת כדורים !
    כדי לך לחדש אותן ולקחת לפחות 3-4 חודשים עד להגעה של פריטין לסביבות 30-40 לפחות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו