אנמיה ירידה בפריטין ומדדים

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• אנמיה ירידה בפריטין ומדדים
    יוני
    03/07/2018

שלום רב אני בן 35 בריא בדרך כלל נוטל כמה חודשים ציפרלקס ואומפרודקס. מלפני כשנה התחלתי להרגיש לא כל כך טוב, נימול חוסר שיווי משקל, בחילות, ירידה בתאבון, כאב במותן שמאל,היה לי ליחות עם דם שפסקו, עשיתי צילום סי טי חזה תקין ,סי טי ראש תקין. קולנוסקופיה תקין, גסטרו סקופיה ראו בקע סרעפתי ועוד איזה דלקת קטנה בחיבור של מעי הדק ולוקח בגלל זה אומפרודקס, מרגיש מלא מהר יחסית, עם שלשולים או עצירות. בדיקות דם פריטין נמוך, וגם ירידה קלה בהמוגלובין, לקחתי תוסף ברזל אבקה של אלטמן, בבדיקת דם חוזרת עליה בפריטין ובהמוגלובין, הפסקתי ברזל וכעת יש ירידה ב 2 בדיקות דם חוזרות של פריטין וקצת המוגלובין. מה זה יכול להיות? האם מומלץ להמשיך לקחת ברזל למשך תקופה ולהפסיק לעקוב? כאשר אני לוקח מולטי ויטמין וברזל כל המדדים שלי תקינים. מפסיק לקחת יש שינויים וירידה. אודה לתשובתכם המלומדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יריבים ומדדים

ד''ר פרדי אביב
    09/07/2018

חסרים מספרים של פריטין .המוגלובין ,בכדי לדון על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו