ספיגה של עירוי פרינג'קט- בת 37

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• ספיגה של עירוי פרינג'קט- בת 37
    מיכל
    29/01/2021

שלום,
    אני בת 37 שנים ההמוגלובין ופריטין וברזל היו ממש מעט נמוכים. יש לי דימומים יחסים כבדים במחזור וגם בקע סרעפתי וריפלוקס(לוקחת נקסיום) . לאחר הפסקת גלולות(הייתי לוקחת רצוף כמה חודשים) ההמוגלובין הגיע ל 10 ברזל 25 ופריטין 6. למעשה ב4 חודשים ההמוגלובין ירד ב 0.5 מהבדיקות הקודמות והבנתי שעם תוסף כלום אצלי לא נספג.
    קיבלתי לעשות פרינג'קט 1000 מ"ג.
    האם גם בעירוי יש אנשים שהעירוי לא יספג אצלם טוב, או שאפשר להיות רגועים וזה חייב לעזור?
    והאם עם 1000 מ"ג לאחר חודש לרוב ההמוגלובין עולה רק בעד 3 יותר? נאמר מ 10 יעלה ל 13? או שיש אנשים שזה יכול לעלות להם בהרבה יותר?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגה ...

ד''ר פרדי אביב
    01/02/2021

שלום רב.
    המוגלובין שלך נמו מחזור קשה .להיות ומחזור ימשך ,כך הזמן יהיה לך ירידה בכמות של הברזל וברמה של ההמוגלובין.
    לכן את צריכה כל הזמן תמיחה ברזל בצורה כל שהיא .
    פרינגקט יתקן זמני כך או אחרת את החסר בברזסל והמוגלובין ואחרי זה קרו לוודי שוב יהיה צורך במתן ברזל !
    לכן זה תהליך שבעצם ימשך עד שיש לך מחזור !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו