מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה ירד ההמוגלובין מבדיקת דםשירי23/05/2021
שלום ד"ר,
ההמוגלובין שלי כ 9 וברזל ומחסני ברזל קרובים לאפס עקב דימומים כבדים במחזור.
עשיתי עירוי וונופר אחד שגרם לתגובה קשה אז קיבלתי לעשות פרינג'קט והתור רק עוד כשבועיים וחצי.
במקרה קיבלתי משני רופאים 2 בדיקות דם לספירת דם וברזל, כך שאוכל לעשות גם חודש אחרי סיום העירוי השני של פרינג'קט ותהיה לי בדיקה רזרבית אז סתם חשבתי אולי לעשות אחרי עירוי אחד של וונופר סתם לקבל תמונת מצב על כמה המוגלובין עכשיו אני עומדת כי חלפו כבר 4 חודשים מאז הבדיקה האחרונה.
האם לקיחה של 2 מבחנות בבדיקת דם יכולה להשפיע על ערכי הברזל, מחסני הברזל או ההמוגלובין בערכים נמוכים כמו שלי ועדיף כבר לא סתם לקחת דם ולשמור על כל טיפת דם עד לאחר תום עירויי הפרינג'קט?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה יורד המוגלוביון...
ד''ר פרדי אביב24/05/2021שלום רב.
בלקיחת דם לוקים בכל מבחנה בין 3 ל5 סיסי דם .
מנה של דם מכילה 500 סיסי של דם .
בדרך כלל לקיחת בדיקות דם לא משפעה על רמות המוגלובין וברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)