המוגלובין וברזל פחות מנורמה בעת צליאק

מנהל הפורום

ד``ר פרדי אביב
ד"ר פרדי אביב
לקביעת תור אצל ד"ר פרדי אביב ללא פרסום בפורום

• המוגלובין וברזל פחות מנורמה בעת צליאק
    מקס
    27/10/2021

שלום ד"ר,יש לי צליאק, אני עושה בדיקות דם כל שנה. הבדיקה יצא תקינה כולה חוץ מהמוגלובים 12.2 וברזל 54 .בשנים האחרונות הנתונים של המוגלובין אצלי בין 12-ל13 וברזל 55+. יכול להיות שזה עקב ספיגה לקוייה של מזון ?אני משתדל לשמור על דיאטה צליאק. האם יש כאן בעיה של דימום? שוב, כל הפרמטרים בבדיקה (הכל וגם ויטמין B12 ) בטווח הנורמה.אנ ילא מרגיש שום שינוי בגוף,באותו משקל כבר כמה שנים.אני בן 49.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמות המוגלובין וברזל צריכים להיות בנורמה

ד''ר פרדי אביב
    27/10/2021

שלום רב.
    אם אין שילושלים ואתה שומר על דיאטה צליאק רמות המוגןבין וברזל צריכים להיות בנורמה .
    אלה אם כן יש הבר אחר לכך.
    נא לפנות לרופא משפחה/המטולוג לבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוגלובים וברזל האם הנתונים מצביעים על מחסור חמור

מקס
    27/10/2021

תודה רבה ד"ר ועוד שאלה קטנה , האם פרמטרים שציינתי הם מצביעים על מחסור חמור ?
    המוגלובים 12.2
    ברזל 55
    תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמות המוגלובין נחשבות נורמטיביות בכלל

ד''ר פרדי אביב
    28/10/2021

ממש לא חמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו