מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנמיה ומדלל דם.לימור17/01/2023
שלום, יש לי פקקת ורידים בווריד הטיביאלי והפופליטאלי. לוקחת אליקוויס יתכן שזה נגרם עקב נטילת גלולות עם אסטרוגן בגיל 39 או תזוזה מעטה. בדיקת קרישיות יתר תקינה. מאז שהפסקתי עם הגלולות אני מקבלת כל שבועיים וחצי מחזור שנמשך עשרה ימים עד שבועיים והוא ממש כבד ומה צריך להחליף תחבושת כל שעה. זה מוביל אותי לאנמיה קשה כל חודש. תוספי ברזל לא נספגים אצלי אז צריך הרבה עירויים.. גלולות פרוגסטרון לא טובות לי וגרמו לה הרבה דימומים, וכנראה שאצטרך לקחת אליקויס לתמיד. האם זה נכון שבמידה ולוקחים גלולות עם אסטרוגן ופרוגסטרון ולוקחים מדלל דם אליקוויס במינון חמישה מיליגרם אז המדלל דם מגן עליי מפני קרישים חדשים עקב גלולות בסבירות גבוהה?
המטולוגית 1 אמרה לי שאפשר לעשות את זה ושזה יתן הגנה. המטולוגית שניה לא כל כך אהבה את הרעיון. אני כמובן שואלת רק לידע כללי האם בדקו את זה וראו מדלל דם כן נותן הגנה עם גלולות? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא חושב שיש תשובה נכונה לזה
ד''ר פרדי אביב18/01/2023שלום .לא חושב שיש תשובה נכונה לזה כי זה לא נבדק אף פעם !כי אף אחד לא אתן תרופה שכבר גרמה לקריש דם ,שוב ,אפילו תחת טיפול במדללי דם ?!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)