מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מדדים גבוליים ושאלה על תוספיםאייל29/07/2023
אני בן 43 כבר שלוש שנים שאני לא מרגיש לגמרי אני - היכולת שלי בספורט מאוד ירדה - פעם הייתי מתאמן הרבה ובשנים האחרונות היתה ירידה . בחודשיים האחרונים זה הגיע למצב של עייפות ואת המעט שכן הצלחתי לעשות כבר לא מסוגל .
בשלוש השנים האחרונות :
Red blood cells 4.39 ולא משתנה כלכך
Ferritin לפני שלוש שנים היה על 170 ובבדיקת דם אחרונה 26.7
Hemoglobin יציב על 13.8
יש לי שתי שאלות :
1. האם יש לי אנמיה הרופאת משפחה לא חושבת כך אבל אני לא מבין למה הכדוריות דם נמוך. לפני ארבע שנים עברתי לתזונה טבעונית ומאז היתה ירידה . אבל כבר שלוש שנים שאני אוכל בשר ועוף אז אני לא מבין למה אין עלייה בכדוריות דם.
2. אני מנסה בחודש האחרון תוספי ברזל וכולם עושים לי עצירות ותופעות לוואי לא נעימות (ניסיתי אקטיפרין , ברזל עדין סולגאר וקומפורט של אלטמן) אני הולך לפי ההנחיות אבל כולם עושים לי ממש תופעות לוואי - יש לך עצה או כיוון לתוסף שעושה פחות .
ממש תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדדים גבוליים ...
ד''ר פרדי אביב01/08/2023שלום רב.
ללא ספק יש ירידה במשק ברזל ,לא ציינתה כמה היה המוגלובין ,כי זה פרט חשוב ,אם היה יותר מ15 ונעשה 13.8 אז בעצם זה סוג של אנמיה ?!
על כל מיקרה צריך לברר סיבת העיפות ותשישות .
שזה אמור לכלול גם המטולוגיה וגם לדעתי קרדיאולוגיה !
לגבי תוסף מזון - לדעתי הטובים ביותר זה ברזל עדין של חברת סולגר .אם גם זה עושה עצירות אז אפשר לנסות ספטון - זה נוזל .
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)