מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עייפות קשה ותוצאות בדיקות דםלימור02/10/2023
מרגישה עייפות וכאבי ראש ולחץ בגלגל העין כבר כשנתיים,
לעיתים תקופות של כאבים בקיבה. כל הזמן עייפה ורוצה לישון, קמה מהשינה בחוסר אנרגיה.
בדיקות רבות יוצאות תקינות (סיטי בטן, גסטרו, הליקובקטר, סיטי ראש, רופא עיניים....). תוצאות בדיקות דם:
המוגלובין 11-12 קבוע לאורך השנים
Feritin 72.3
Fe Iron 90
תוצאות חריגות (אדום על הסקאלה)
Transferrin 221
RBC red blood cells 3.82
Hematocrit 35.7
Platelets 125
MPV mean platelet volume 13.7
לפני 4 חודשים קיבלתי עירוי ברזל דרך הוריד והמצב השתפר לחודשיים. כעת הרופאה סבורה שאין צורך לתת שוב.
אני נוטלת ברזל כבר חודשיים אך ללא שיפור.
אשמח ליעוץ האם יש לי בעיה בחוסרי ברזל וגם לבתוצאות כדוריות הדם, ומה הכיוון להמשיך לבדוק את מקור הסימפטומים שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עייפות....
ד''ר פרדי אביב04/10/2023המוגלובין 11-12 בדרך כלל לא גורם לכאבי ראש עייפות או לחצים בעיניים .
לכן הייתי מפריד בין סימפטומים לתוצאות של בדיקות דם .
לגבי תלונות היתי פונה לרופא משפחה ומבצע בירור כולל ניורולוג,ראומטולוג ,רופא עיניים ...
לגבי בדיקות דם - לפי מה שאני רואה אין חסר ברזל ,יש טרומבופניה קלה .
היתו מפנה אותך להמטולוג להחלטה על צורך בבירור נוסף .
בהצלחה.
דר פרדי אביב
רופא מומחה להמטולוגיה ורפואה פנימית .בית החולים איכילוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)