מחפשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת עזרה
    ענבל
    26/01/2012

שלום רב.
    ילדתי את ביתי הראשונה ב8.1.12. זו ילדה שהגיעה לעולם מתוך אהבה גדולה וזוגיות נהדרת. ילדה שחיכינו לה ורצינו בה מאוד מאוד (טיפולי פוריות כמעט החלו ואז גילינו שאנחנו בהריון).
    כיומיים אחרי הלידה, מאז החזרה הביתה, אני פשוט לא מתפקדת. בוכה ללא הפסקה, אין לי תאבון, כל הזמן עם מחשבות נוראיות שעשינו טעות ולמה בכלל היה צריך ילד... שהחיים נגמרו... חבל שלא חיכינו עם זה... מה היה לנו רע רק שנינו. אני מלאה תחושות אשם על כך שבעלי ישן פחות (הוא לא מתלונן לרגע ותומך מאוד, מכיל ומחבק), אין לי כוח לאנשים, אין לי כוח לכלום... אני מלאה בחרדות ובקושי ישנה... מזג האוויר החורפי גם כן לא מסייע לי.אני לא מבינה למה המצב הוא כזה לאור העובדה שכל כך רציתי ילד...
    מחר יש לי תור לפסיכיאטר בהמלצת טיפת חלב ורופאת המשפחה שלי.. אעשה הכל כדי לצאת מהמצב הזה ורציתי לדעת מה עוד ניתן לעשות כדי להקל על המצב כמה שיותר מהר. תודה רבה מראש. ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עזרה

הוספת תגובה

• מחפשת עזרה - תגובה

ד''ר ליאת הולר-הררי
    29/01/2012

שלום ענבל,
    צר לי לשמוע על הקושי שלך. יתכן בהחלט שאת סובלת מדיכאון, וטוב עשית שקבעת תור לפסיכיאטר. במפגש הפסייכאטר יוכל לאבחן אם אכן מדובר בידכאון ולתת לך המלצות לטיפול שיעזור לך להרגיש טוב יותר.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו