דיכאון ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ותרופות
    טניה
    25/03/2012

שלום
    אני כנראה כבר הגעתי לדכאון קשה. הגוף שהושחט על ידי הריון לא מאפשר לי לחיות, עודף עור בבטן שאני רואה כאשר עושה תרגילי בטן, פטמות גדולות וכהות שאני רואה במראה גורמים לי לרצות למות.אני מקנה בכמעט כל אישה שאני רואה במקלחת בחדר כושר. חשבתי על ניתוח פלסטי אבל זה ישאיר המון צקלות וללבוש בגד ים אני עדיין לא אוכל. אם בעלי אדע שאני צריכה טיפול פסיכאטרי הוא יזרוק אותי ואני עכשיו לא אוכל למצוא אף אחד. אף גבר לא ירצה אישה עם גוף מכוער. בעלי עוד איכשהו סובל את זה אבל לא ברור לכמה זמן. יש המון נשים יפות בחוץ שאין להן עודף עור.
    אני מתאמנת המון, משתדלת לא לאכול וגם כל הזמן להיות עסוקה לא לישון יותר מידי וזה לא עוזר הבטן הרפויה (כלומר העור, שרירים לא רפוים בכלל כי יש קוביות וכשאנ י מכווצת אז בטן כמו אבן) לא נעלמת. ועבר כבר חצי שנה.
    מה לעשות? אולי יש טיפולים לא ניתוחיים לעור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון ותרופות

הוספת תגובה

• דיכאון ותרופות - תגובה

ד''ר ליאת הולר-הררי
    25/03/2012

דינה יקרה,
    פני בהקדם לטיפול פסיכיאטרי. אנשים רבים וטובים, בעלי משפחות וקריירות משגשגות נוטלים תרופות שקיבלו מפסיכיאטר. הבריאות שלך חשובה יותר ממה שמישהו אחר יגיד.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ותרופות - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    25/03/2012

דינה שלום רב,

המצב שאת מתארת דורש טיפול. את יכולה לפנות לפסיכולוג לטיפול בשיחות, במידה ויש צורך הפסיכולוג יכול להפנות לטיפול תרופתי במקביל.

בברכה,

ד"ר שרון בן רפאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו