פחד דמיוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד דמיוני
    אפרת
    05/06/2012

יש לי ילדה בבית והכל טוב ויפה איתה ולא עברתי איתה דכאון אחרי לידה אלא ההפך.
    נולד לי לפני שנה בן ויש לי כל הזמן מחשבה שלא עוזבת אותי שאני רואה אותו שאולי הוא גלגול נשמות של מישהו שהכרתי שנפטר צעיר וזה מפחיד אותי.
    עלתה לי המחשבה המגוחכת הזאת בהריון ומאז לא עוזבת אותי ופשוט הורסת לי את החיים אני לא מצליחה באמת להנות עם הילד ומה שקשה שזאת בעיה שאני לא רואה איך היא יכולה לעבור כי זה הילד שלי שכל הזמן איתי.
    לקחתי כדורים והיה יותר טוב אבל עדיין הפכתי מבן אדם שלא הפסיק לחייך לבן אדם עצוב.
    מה אפשר לעשות כדי להנות מהבן החמוד שלי ולהוציא לגמרי את המחשבה הלא הגיונית הזאת מהראש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד דמיוני

הוספת תגובה

• פחד דמיוני - תגובה

ד''ר ליאת הולר-הררי
    05/06/2012

שלום אפרת,
    זה באמת מצער שהמחשבה הזו רודפת ומטרידה אותך, ומפריעה לך להנות מבנך. לא תמיד טיפול תרופתי עוזר מייד בנסיון הראשון. אני ממליצה לך לא לוותר, לפנות שוב לפסיכאטר ולטפל בעצמך. יתכן שאת סובלת מדיכאון, ויתכן גם מסוג של הפרעת חרדה. לא ניתן לאבחן דרך הרשת, אבל אאפשר לעזור לך אם תתמידי בטיפול.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד דמיוני

אפרת
    06/06/2012

לקחתי כדורים כמעט שנה -אולי זה עזר בקטע של ההרגשה הפיזית של הגוף אבל עדיין
    המחשבה שבגלל שזה הבן שלי יום יום אני צריכה להתמודד עם ההרגשה הזאת ולא להנות בטבעיות עם הילד כמו שאני נהנת מהילדה זה פשוט מעציב אותי נורא.
    אולי יש איזה טיפולים אלטרנטיבים שיכולים לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד דמיוני - תגובה

ד''ר ליאת הולר-הררי
    06/06/2012

שלום לך,
    יכול להיות שהכדורים התאימו חלקית. יכתן שצריך שלנות, להוסיף משהו אחר, וכדומה. אל תוותרי ונסי לקבל את התוצאות הכי טובות שאפשר.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד דמיוני - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    07/06/2012

ליאת שלום,

אני מצטרת לשמוע על הקשיים שנמשכים זמן כה רב. כדאי לפנות לייעוץ אצל פסיכולוג . אם מדובר במחשבה טורדנית, טיפול קוגניטיבי התנהגותי יכול לעזור לך להיפטר ממנה בתוך זמן קצר.

בברכה,

ד"ר שרון בן-רפאל
    פסיכולוגי קלינית מומחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו