זקוקה לעזרה ולא יודעת איפה לפנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה ולא יודעת איפה לפנות
    רינת
    29/08/2012

שלום, אני ילדתי לפני חמישה חודשים. בהתחלה לא היה פשוט וסבלתי מדכדוך אבל המשכתי והתמודדתי עם זה בידיעה שזה נורמאלי ובסוף יעבור. מאז יש ימים נהדרים אבל גם יש ימים פשוט נוראים. הבעיה העיקרית היא נדודי השינה שלי. אני מוצאת את עצמי לא מצליחה להירדם שעות או אפילו ערה כל הלילה ולמחרת צריכה לטפל בתינוקת שלי המדהימה ופשוט קורסת. כשאני ישנה טוב זה קשה אבל אני מרגישה שאני אצליח להתמודד , כשאני לא ישנה אני מרגישה כמו חור שחור ושוקעת לתהום.
    אני מתחילה להבין שכנראה אני סובלת מדיכאון לאחר לידה..
    מה לעשות? איזה מן עזרה לחפש? אני חושבת שהכי יהיה לי טוב קבוצת תמיכה עם עוד נשים שעוברות את אותו הדבר.. באופן כללי אני מרגישה מאד בודדה בתקופה אחרונה.
    האם יש קבוצות כאלו פתוחות?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה ולא יודעת איפה לפנות - תגובה

ד''ר ליאת הולר-הררי
    29/08/2012

שלום רינת,
    דכדוך האחרי לידה היא תופעה מאוד נפוצה, 50-80% מהיולדות חוות אותה. בחלקן הדכדוך יחלוף, אך בחלק מהנשים הדכדוך לא חולף ומתפתח דיכאון. הפרעות שינה כמו שאת מתארת מאוד אופיניות לדיכאון. גם ההרגשה הזו של "חור שחור " שאת מתארת. ל
    אן לפנות? את יכולה לפנות לתחנה לבריאות הנפש באזור מגורייך, או בקופת החולים שלך, או לפנות לפסייכאטר באופן פרטי. דיכאון לא מטופל יכול להימשך כשנה.
    מקווה שתמצאי את הדרך לעזור לעצמך,
    בהצלחה!
    ד"ר ליאת הולר הררי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו