איך לשמור על שפויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשמור על שפויות
    יעל
    09/09/2012

אני עם בן זוגי ארבע שנים ואנחנו בני עשרים וחמש. אנחנו גרים בחו"ל מזה שנה. נולד לנו תינוק לפני חודשיים ומאז שהתינוק נולד אני ובעלי לא בקשר. הוא רק ישן סבית.
    אני כמובן בקושי מתפקדת. התינוק הוא החיים שלי והוא היחיד שנותן.לי כח. אבל אני מפחדת שהכח יגמר. בא לי לקום ולעזוב הכל ולחזור למקום שמימנו באתי. מה שמאוד בעייתי מבחינה חוקית.
    אני מטפלת בתינוק במסירות שבע ימים בשבוע עשרים וארבע שעות ביום וכוחותי עוזלים. אני עייפה ומותשת. בעלי מתוך בחירה מעדיף להיות עם חברים בטענה שהבכי של התינוק משגע אותו. ניסיתי לדבר איתו וזה לא עוזר. .
    הוא חושב שהעובדה שהוא מביא כסף הביתה מסיימת את האחרויות שלו.
    אני עיפה תשושה, בוכה הרבה ולא יודעת.מה לעשות.
    האם יש כדורים בלי מרשם להרגעה? מה עושים?
    אני מאוד אטהבת את התינוק שלי אבל אני מרגישה שאני משתגעת ורק התינוק כובח אותי למקום שאני נימצאת בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לשמור על שפויות

הוספת תגובה

• איך לשמור על שפויות - תגובה

ד''ר ליאת הולר-הררי
    10/09/2012

שלום לך,
    התקופה שאחרי הלידה מהווה משבר בחיי בני הזוג. הסדרים משתנים, ההסתכלות על העולם משתנה, הצרכים משתנים. כל אלה דורשים הסתגלות מחדש ובניית שווי משקל חדש. טבעי שיהיו קשיים.
    המצב שלכם עלול להקשות עוד יותר-אתם לבד, בארץ זרה, ללא מערכת התמיכה של המשפחה או חברים קרובים. האם יש מיהשו קרוב שיכול לעזור? למרות שקשיים בתקופה זו צפויים, אם, חודשיים אחרי הלידה, את מרגישה עצובה, חסרת כוחות, בוכה הרבה ורע לך, כדאי מאוד לפנות לרופא פסיכיאטר לאבחון.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו