דיכאון לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון לאחר לידה
    baby2012
    09/01/2013

אני לא יודעת מהיכן להתחיל אבל אני אנסה. הכל קרה לפני חודשיים , ילדתי את בני המקסים, תמיד דגלתי בהנקה מלאה. שבועיים לאחר הלידה התחלתי להרגיש פיזית ונפשית רע. מבחינה פיזית הרגשתי אי שקט שהתפשט על כל הגוף ולא הבנתי למה, מבחינה נפשית הייתי עצובה, עייפה, מותשת. במשך השבועיים הראשוניים הנקתי אותו ושאבתי חלב. הכל הופיע ביחד הלחץ האי שקט, ובשלב מסוים לא הייתי יכולה להסתכל עליו, שהייתי מחזיקה אותו האי שקט גדל, ככל שהימים עברו גם הרגשה החמירה. מחשבות לא רצויות עלו לי בראש, אשמה, בושה, איך אני יכולה להרגיש כך ולמה מישהו אחר צריך לטפל לי בילד? הרי אני אימא שלו.
    אני מספרת את הסיפור שלי כי יש לו סוף טוב.
    פניתי די מהר לעזרה מקצועית, פסיכיאטרית קבעה שאני נמצאת בדיכאון לאחר לידה, כיום אני מקבלת טיפול תרופתי ומודה על היום בו פגשתי אותה.
    אני מקווה שבנות שחוות את מה שאני חוויתי יוכלו לראות את הסיפור שלי לשאוב כוח.
    בעזרת משפחה קרובה בעל טוב ועזרה מקצועית הצלחתי לצאת מהחוויה המטורפת הזו.
    אם ההודעה הזו תעזור...בשבילי זוהי שליחות, רק מקווה שהצלחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון לאחר לידה

הוספת תגובה

• מזדהה לחלוטין עם תחושותייך

נויה
    24/09/2015

אפשר לקבל את פרטי המטפל? האם הוא /היא מהמרכז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה שלום

מיכל
    29/09/2015

שמי מיכל ואני פסיכולוגית ומנחת קבוצות. לאחר החגים תפתח ברעננה קבוצה בת חמישה מפגשים עבור אמהות אשר חוות קושי עם האמהות, בין אם זה לאחר לידה ובין אם בשלב מאוחר יותר. מטרת הקבוצה היא לתת תמיכה ולעזור להתמודד עם חווית הקושי שיכולה להיות קשה ומטלטלת מאוד. אשמח מאוד למסור פרטים נוספים, את מוזמנת גם לכתוב לי את פרטי הקשר שלך ואצור עימך קשר.
    בברכה
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו