בני מעצבן אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בני מעצבן אותי
    לי
    11/02/2013

יש לי ילד בן 4 ותינוק שרק נולד. כבר לפני ההיריון הרגשתי שהילד הבכור מוציא אותי מדעתי, לא מסוגלת להכיל אותו וממש מרגישה שאני לא אוהבת אותו. הוא מעצבן נורא ואי אפשר לדבר איתו וכמובן שאחרי הלידה זה החריף ועכשיו אני לא מסוגלת להתמודד איתו , כועסת עליו כל הזמן. יש לי תסריטים בראש שאני מרביצה לו כי הוא ככ מעצבן!!!!!!!!!!!!
    האם אלו תסמינים של דיכאון? יש לציין שלפני ההיריון נטלתי תרופות נוגדות דיכאון והפסקתי לקראת ההיריון ועכשיו אני שוקלת לחזור אליהן למרות שאני מניקה.
    מה עושים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני מעצבן אותי

הוספת תגובה

• בני מעצבן אותי - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    11/02/2013

שלום רב,

דיכאון אחרי לידה יכול להתבטא גם בעצבנות וחוסר סבלנות אולם אילו אינם התסמינים היחידים ולא ניתן לאבחן דיכאון לפיהם. כדאי לפנות אל הרופא המטפל לצורך אבחנה. אם את מניקה ואינך רוצה ליטול תרופות, ניתן לטפל בדיכאון אחרי לידה גם באמצעות טיפול פסיכולוגי בין אישי או טיפול קוגניטיבי התנהגותי. בכל מקרה מומלץ לפנות להדרכת הורים ולקבל עזרה על מנת שתוכלי להתמודד עם בנך הבכור. שיפור הקשר עם בנך ויכולת ההתמודדות עמו ישפרו גם את מצב רוחך.

בברכה,

ד"ר שרון בן רפאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואת מעצבנת אותי!!!

נווה
    14/05/2013

אז למה הבאת עוד ילד לעולם אם אינך יככולה להתמודד עם ילד קטן שבסך הכל רוצה אהבה!!!?!?! חוצפנית!~!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה חריפה

ליאת
    28/05/2013

שאין לה מקום בפורום שאמור לחבק ותמוך.ץ זכותה להביע מה שהיא מרגישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו