מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני מעצבן אותילי11/02/2013
יש לי ילד בן 4 ותינוק שרק נולד. כבר לפני ההיריון הרגשתי שהילד הבכור מוציא אותי מדעתי, לא מסוגלת להכיל אותו וממש מרגישה שאני לא אוהבת אותו. הוא מעצבן נורא ואי אפשר לדבר איתו וכמובן שאחרי הלידה זה החריף ועכשיו אני לא מסוגלת להתמודד איתו , כועסת עליו כל הזמן. יש לי תסריטים בראש שאני מרביצה לו כי הוא ככ מעצבן!!!!!!!!!!!!
האם אלו תסמינים של דיכאון? יש לציין שלפני ההיריון נטלתי תרופות נוגדות דיכאון והפסקתי לקראת ההיריון ועכשיו אני שוקלת לחזור אליהן למרות שאני מניקה.
מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני מעצבן אותי - תגובה
ד``ר שרון בן-רפאל11/02/2013שלום רב,
דיכאון אחרי לידה יכול להתבטא גם בעצבנות וחוסר סבלנות אולם אילו אינם התסמינים היחידים ולא ניתן לאבחן דיכאון לפיהם. כדאי לפנות אל הרופא המטפל לצורך אבחנה. אם את מניקה ואינך רוצה ליטול תרופות, ניתן לטפל בדיכאון אחרי לידה גם באמצעות טיפול פסיכולוגי בין אישי או טיפול קוגניטיבי התנהגותי. בכל מקרה מומלץ לפנות להדרכת הורים ולקבל עזרה על מנת שתוכלי להתמודד עם בנך הבכור. שיפור הקשר עם בנך ויכולת ההתמודדות עמו ישפרו גם את מצב רוחך.
בברכה,
ד"ר שרון בן רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת מעצבנת אותי!!!
נווה14/05/2013אז למה הבאת עוד ילד לעולם אם אינך יככולה להתמודד עם ילד קטן שבסך הכל רוצה אהבה!!!?!?! חוצפנית!~!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה חריפה
ליאת28/05/2013שאין לה מקום בפורום שאמור לחבק ותמוך.ץ זכותה להביע מה שהיא מרגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)