מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שונאת את המראה שלי לאחר לידהש11/04/2013
אני שנה וחצי לאחר לידה. רזה ואם מסתכלים מהצד אז אין בטן אבל אם מסתכלים מקדימה אז יש קוביות אבל שתי קוביות הנמוכות ביותר לא בצורה קוביות אלא עגולות כאלה. אני לא מסוגלת להסתכל במראה. והגרוע מכל לאחר שנה וחצי של בכי כמה אני מכוערת הצלחתי לשכנע גם את בעלי.
הוא אומר לי תפסיקי לבכות ותפסיקי לאכול כמו פרה ותתחילי להתאמן יותר. כל דקה פנויה הוא מזכיר לי יש לך עכשיו 10 דק' תעלי על הליכון. את חייבת להוריד משקל. אני התחתנתי עם חתיכה אני לא רוצה פרה בבית. הוא סופר כל דבר שאני מכניסה לפה ואני מפגרת במקום לזרום אני רצה לאכול בסתר ונראה לי הוכלת יותר מידי רק חסר שאני אשמין. אני לא יודעת איך להתגבר על הדחף לאכול. אני באמת עכשיו אוכלת המון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שונאת את המראה שלי לאחר לידה - תגובה
ד``ר שרון בן-רפאל12/04/2013שלום רב,
אני מצטערת לשמוע על הקשיים שאת חווה. אין ספק שהריון ולידה משנים את הגוף ולרוב גם אם חוזרים למשקל הקודם, הגוף אינו חוזר בדיוק למצבו הקודם. עליכם לקבל זאת כחלק מההחלטה להביא ילדים.
לפי התיאור שלך ייתכן שאת סובלת מהפרעת אכילה או מהפרעה בדימוי גוף ואין ספק שקיימת גם בעיה בזוגיות שדורשת טיפול. אני מציעה לפנות בדחיפות לייעוץ מקצועי אצל פסכיאטר או פסיכולוג קליני.
בברכה,
ד"ר שרון בן רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)