שונאת את המראה שלי לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שונאת את המראה שלי לאחר לידה
    ש
    11/04/2013

אני שנה וחצי לאחר לידה. רזה ואם מסתכלים מהצד אז אין בטן אבל אם מסתכלים מקדימה אז יש קוביות אבל שתי קוביות הנמוכות ביותר לא בצורה קוביות אלא עגולות כאלה. אני לא מסוגלת להסתכל במראה. והגרוע מכל לאחר שנה וחצי של בכי כמה אני מכוערת הצלחתי לשכנע גם את בעלי.
    הוא אומר לי תפסיקי לבכות ותפסיקי לאכול כמו פרה ותתחילי להתאמן יותר. כל דקה פנויה הוא מזכיר לי יש לך עכשיו 10 דק' תעלי על הליכון. את חייבת להוריד משקל. אני התחתנתי עם חתיכה אני לא רוצה פרה בבית. הוא סופר כל דבר שאני מכניסה לפה ואני מפגרת במקום לזרום אני רצה לאכול בסתר ונראה לי הוכלת יותר מידי רק חסר שאני אשמין. אני לא יודעת איך להתגבר על הדחף לאכול. אני באמת עכשיו אוכלת המון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שונאת את המראה שלי לאחר לידה - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    12/04/2013

שלום רב,

אני מצטערת לשמוע על הקשיים שאת חווה. אין ספק שהריון ולידה משנים את הגוף ולרוב גם אם חוזרים למשקל הקודם, הגוף אינו חוזר בדיוק למצבו הקודם. עליכם לקבל זאת כחלק מההחלטה להביא ילדים.

לפי התיאור שלך ייתכן שאת סובלת מהפרעת אכילה או מהפרעה בדימוי גוף ואין ספק שקיימת גם בעיה בזוגיות שדורשת טיפול. אני מציעה לפנות בדחיפות לייעוץ מקצועי אצל פסכיאטר או פסיכולוג קליני.

בברכה,

ד"ר שרון בן רפאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו