סיוט של הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוט של הריון
    ענת
    10/06/2013

אני בשבוע 34, עבר ועוד עובר עלי הריון סיוטי. גם המון בעיות בריאותיות שמגבילות אותי לבית וגם ילד בן שנתיים וקצת שעושה לי טרור.
    אני ממש סובלת, לא מסתדרת עם הילד, הוא עקשן מתנגד לכל דבר ואני מאבדת מהר מאוד את הסבלנות.
    בעלי חוזר בשעות אחה"צ המאוחרות מהעבודה, הוא בא לוקח את הילד להורים שלו ונשאר שם עד זמן השינה של הילד. כך שלמעשה אין לי חוויות טובות עם הילד רק שליליות.
    אני שונאת את עצמי בהריון, שונאת איך שאני נראית, שונאת את הצורך כל הזמן לפיפי, שונאת שהבגדים נראים כמו אוהל פשוט שונאת כל רגע!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוט של הריון

הוספת תגובה

• סיוט של הריון - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    02/07/2013

נעמה שלום רב,

נותרו לך עוד שבועות ספורים עד הלידה, כדאי בתקופה זו להיפגש עם פסיכולוג/ית כדי לעזור לך להתמודד עם התקופה הזו ולהתכונן לקראת הלידה. בעיות בריאותיות המגבילות לבית כפי שאת מתארת עלולות ליצור מצב של עצבנות, חוסר סבלנות ואף דיכאון.

אם הילד לא נמצא במסגרת רצוי להעזר בשבועות אלו ולאחר הלידה בסבא/סבתא או במטפלת דווקא בשעות כשאת לבד איתו. כפי שאת אומרת דווקא בשעות אחה"צ כשבעלך בבית אולי עדיף לעשות פעילות נחמדה יחד, משהו שלא יקשה עלייך אך יתן לכם חוויות חיוביות יחד.

בברכה,

ד"ר שרון בן רפאל
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו