מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי?אתי02/11/2013
היי,
אני כחצי שנה אחרי לידה, כארבעה חודשים אני מרגישה רע...
לא בא לי לעשות כלום בבית (לנקות, לבשל, כביסה...) אני עושה בכל זאת מלית ברירה...
כל הזמן אני רוצה לישון...
אין לי חשק ללכת לעבודה... כשאני בעבודה אני רוצה כבר לחזור הבייתה.
אין בי את שימחת החיים שהייתה לי. מכל דבר הכי קטן אני נפגעת ועושה דרמות. לא מצליחה להשתחרר משטויות, זה מעסיק אותי שעות וימים...
לא מצליחה להינות באמת מהילד, מהגדילה ומההתפתחות.
בעלי מכיל אותי ברמות שאי אפשר להסביר, אבל כבר לא נעים לי ממנו... כמה כבר אפשר.
אני מרגישה במידרון תלול מפחדת להתרסק...
(אני נוטלת כבר 6 שנים ציפרמיל, כדור 1. התחלתי כי היו לי התקפי חרדה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לי? - תגובה
ד``ר שרון בן-רפאל03/11/2013שלום רב,
אני שמחה שפנית לפורום. לפי התיאור שלך ייתכן שאת סובלת מדיכאון אחרי לידה. אני מציעה לפנות לפסיכיאטר שיעשה שינוי תרופתי. במקביל את יכולה לפנות לטיפול פסיכולוגי.
בברכה,
ד"ר שרון בן-רפאל
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)