דיכאון וחרדות לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדות לאחר לידה
    נטלי
    08/12/2013

שוב שלום,

מודה לך מאוד על תשובתך לשאלתי ואודה לך אם תוכלי להתייחס גם לעניין קשיי השינה שזהו מצב שמאודדדדד מטריד אתי ומוסיף על החרדות והמתח בו אני שרויה במהלך היום.
    כאמור אני מתקשה לישון ואני נעזרת בחצי כדור שינה, האם זה אמור גם להסתדר מעצמו תוך כ-3 שבועות, האם נשים שחוות דיכאון לאחר לידה נעזרות גם כן בכדור שינה עד שבעיה זו מסתדרת. אני כל הזמן נאבקת עם עצמי , מנסה להימנע מלקיחת חצי הכדור ואז מגלה שאני לא מצליחה להירדם ושוב לוקחת, אני רוצה לדעת אם זה טבעי ומקובל להיעזר בכדור שינה ואם בעיה זו תיפתר ואחזור להירדם בלילות...

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וחרדות לאחר לידה

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדות לאחר לידה - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    08/12/2013

נטלי שלום,

קשיי השינה הם לרוב סימפטום של הדיכאון. כאשר יהיה שיפור בדיכאון גם השינה תשתפר. בינתיים תחפשי באינטרנט הקלטות של דמיון מודרך או mindfulness ותקשיבי להם לפני השינה. כמו כן עדיף לא לישון במהלך היום וללכת לישון בלילה רק כשאת באמת חשה עייפות והכי חשוב לא להילחץ אם את לא נרדמת כי זה מקשה עוד יותר על ההירדמות. עדיף לנצל את הזמן הזה לעשות דברים שאת אוהבת, לקרוא ספר, להאזין למוזיקה, לראות סרט וכו'.

בברכה,

ד"ר שרון בן רפאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו