מטופלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטופלת
    גלית
    03/03/2014

שלום, ילדתי לפני כשלושה חודשים, לאחר כחודש וחצי אובחנתי כסובלת מדכאון לאחר לידה ואני מטופלת בקלונקס ובציפרלקס. חשוב לציין שמצבי השתפר משמעותית, אני מתפקדת בבית ומטפלת בתינוק ובילד הגדול יותר באהבה רבה אך תחושת הפרפרים בבטן (פחדים) לא חלפה עדיין ואני מתמודדת עם זה יום יום במיוחד בבוקר. האם זה נורמלי לאחר כחודש וחצי של טיפול? זה מאוד מטריד אותי...אציין בנוסף שאני ממש משתדלת לעזור לעצמי לצאת מזה. אני עושה ספורט ומשתדלת לבלות עם החברות והבעל, אך דאגתי העיקרית היא שהאם אצליח לצאת מזה סופית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטופלת

הוספת תגובה

• מטופלת - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    04/03/2014

גלית שלום,

אני שמחה לשמוע שהטיפול עוזר לך ושאת עוזרת לעצמך בכך שאת עושה ספורט, מבלה וממשיכה לתפקד. כל הכבוד! תמשיכי כך ואם המצב ממשיך להשתפר את בדרך הנכונה.
    פחדים מתחזקים את עצמם, אם את נלחצת מכך שיש לך פחדים ופרפרים בבטן בבוקר, הם ימשיכו. תנסי לעשות משהו שיסיח את תשומת לבך מהפרפרים, תשירי לעצמך שיר שאת אוהבת, תצאי להליכה בחוץ, תתרגלי נשימות והרפיה ותגידי לעצמך משפטים שירגיעו אותך.

בהצלחה בהמשך,

ד"ר שרון בן רפאל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו