מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון ותרופות פסיכיאטריותלילי10/11/2014
אני מצטערת אם זה לא המקום להעלות את זה. אבל אני ממש זקוקה להכוונה. אני נוטלת שילוב של תרופות נוגדות דיכאון וחרדה ואני רוצה להיכנס להריון. הבשורות מהמרכז הטרטולוגי לא מעודדות. אני לא חושבת שלכל פסיכיאטר יש ניסיון עם נשים שרוצות להרות או נשים במהלך הריון. אני מאוד רוצה לקבל את ההחלטה הנכונה ומאוד רוצה שיהיה לי ליווי תומך. אם מישהי/מישהו כאן יודעים לאן להפנות אותי, אהיה אסירת תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ותרופות פסיכיאטריות - תגובה
ד``ר שרון בן-רפאל12/11/2014שלום רב,
הגעת למקום הנכון, אני מטפלת בנשים רבות שרוצות לעבור הריון ללא תרופות. ניתן להתחיל טיפול קוגניטיבי התנהגותי אשר נותן תוצאות טובות בתוך כמה שבועות-חודשים ובהדרגה להפחית את מינון התרופות בעזרת פסכיאטר מומחה לטיפול בנשים בהריון. במהלך ההריון חשוב להמשיך מעקב אצל פסכיאטר ואצל פסיכולוג.
בהצלחה,
ד"ר שרון בן רפאל
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב פסיכיאטרי
נופר09/01/2015היי,
אני במהלך ההריון הייתי תחת מעקב פסיכיאטרי קבוע של ד"ר אורנה ארד, היא פסיכיאטרית מדהימה..הייתי חייבת להתחיל במעקב קבוע אצל פסיכיאטר מאותה סיבה כמוך- נטלתי תרופות פסיכיאטריות ונכנסתי להריון.. מאודפחדתי מהשילוב הזה ולכן חיפשתי מענה דחוף וד"ר אורנה ארד ספקה אותו עבורי. ליוותה אותי צמוד בכל תקופת ההריון.. ממליצה בחום.. באמת מדהימה! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)