מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון חוזראירה13/06/2015
שלום רב,
ילדתי לפניי כ 3 וחצי חודש בלידת קיסרי חירום טראומתית מאוד כשחזרתי לבית אחריי הבית חולים הבנתי שאני סובלת בדכדוף אחריי לידה שעבר אחריי כ שבועיים כעבור 3 חודש הגיע הזמן שלי לחזור לעבודה ... הייתה לי פגישה עם המנהלת שלי לרגל חזרתי לעבודה והפגישה לא הייתה כל כך נעימה כשחזרתי לבית הכל היה בסדר אבל בערב כשהשכבתי את הילדה במיטה הרגשתי שוב את ההתקף דיכאון/חרדה שלא עוזבים אותי עד היום (עבר כבר שבוע) אני קמה בבוקר בתחושת מועקה נוראית שלא נותנת לי לתפקד כראוי בנוסף הפסקתי להניק כי אני לא אוכל להניק בזמן העבודה .... במהלך היום זה בא בהתקפים כשאני נישארת עם הילדה לבד אני מרגישה שחרב עליי עולמי מין תחושות של פחד מועקה בלב וזיעה קרה .... האם זה שוב דיכאון אחריי לידה ? האם יש ממה לדאוג? האם יש הקשר בין הפסקת הנקה להשתוללות הורמונים (הפסקתי להניק אבל אני עדיין שואבת כשמתמלא הרבה , בשביל שלא יהיה גודש )
בבקשה חייבת עזרה כי זה משגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון חוזר - תגובה
ד``ר שרון בן-רפאל20/06/2015שלום רב,
אני מצטערת לשמוע על הקשיים שאת חווה. לפי התאור נשמע שייתכן וחזר הדיכאון אחר לידה, השינויים ההורמונליים יכולים להוות טריגר לדיכאון אבל בנוסף נשמע שישנם דברים אחרים שמטרידים אותך כמו החזרה לעבודה ואולי אף זכרונות טראומטיים מהלידה. כדאי לנסות לשוחח על הדברים שמטרידים אותך עם בת משפחה / חברה טובה או פסיכולוגית. בכל מקרה עם הדיכאון לא חולף בתוך שבוע כדאי לפנות לייעוץ מקצועי.
בברכה,
ד"ר שרון בן רפאל
פסיכולוגית קלינית מומחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)