מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכולה יותראדריאנה14/01/2016
ילדתי את בני השני לפני חצי שנה, מאז לא מצליחה לצאת מזה. ייסורים, דכאון, חוסר תאבון חוסר,חשק, לא מתפקדת.
הוא עושה לי תמוות ואני מרגישה שאני לא יכולה לסבול אטתו וכל הבית סובל בגללי. כבר חשבתי הרבה פעמים לסיים את חיי אבל כואב לי נורא על הגדול שאני ככ אוהבת.
אני מניקה ולכן לא יכולה לקבל תרופות למרות שאני מאוד רוצה. לפסיכולוג כבר לא הולכת כי גם לשם אין לי ברירה אלא לקחת את הקטן איתי. יש עוד המון גורמים בסיטואציה שמוסיפים ומחריפים את המצב אבל אין לי כוח לפרט. אני פשוט רוצה למות זהו, לא להתקיים בגועל נפש הזה שנהיה מהחיים שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
איריס14/01/2016מצטערת לשמוע שכך את מרגישה. יש תרופות שאפשר לתת גם בהנקה חבל שתסבלי. איפה את גרה? אם זה באיזור ראשון לציון אשמח לנסות להקל עלייך.
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גרה בארץ
אדריאנה14/01/2016אני גרה בארה"ב אילו תרופות מותרות בהנקה אשאל את הרופא שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
איריס14/01/2016אני בטוחה שימצאו לך תרופה מתאימה. בארץ יש מרכז טרטולוגי שבשיחת טלפון אומרים לך אם תרופה מסויימת מתאימה או לא בזמן הנקה. בטוחה שגם אצלך יש מרכז כזה. כך שאחרי שתקבלי תרופה, אם את עדיין ללא בטוחה את יכולה לבדוק.
אם לא תמצאי, אתן לך טלפון של המרכז בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון אחרי לידה
ד``ר שרון בן-רפאל14/01/2016אדריאנה שלום רב,
אני מאוד מצטערת לשמוע על הקשיים שאת חווה אני מבינה שמאוד קשה לך עכשיו. יש אפשרות לקבל תרופות שניתן לקחת בהנקה וכל פסכיאטר יוכל לעזור לך אולם מומלץ לפנות למישהו שמתמחה בדיכאון אחרי לידה. תוכלי למצוא מספר מרפאות בלינק למטה. אם את לא מוצאת משהו באזור מגורייך תכתבי לי שוב ואנסה לאתר לך מרפאה. לגבי טיפול פסיכולוגי כדאי ללכת גם למקום שמתמחה בדיכאון אחרי לידה. פסיכולוגית שמתמחה בדיכאון אחרי לידה תקיים את המפגשים איתך ועם התינוק. יש אפשרות גם לפנות לטיפול דיאדי במרפאות של אם תינוק, שהוא טיפול שיעזור לך מאוד גם בקשר עם התינוק -
Dyadic Psychotherapy.
מחשבות אובדניות הן נפוצות בתקופה של דיכאון וכאשר הדיכאון יחלוף גם הן יחלפו אבל בנתיים כדאי לפנות בדחיפות רבה לטיפול ולא לפגוע בחייך כמו שאמרת - בשביל הגדול שאת כל כך אוהבת. אם את חשה שאת מסכנת עצמך תפני ישר לחדר מיון.
בברכה,
ד"ר שרון בן רפאל
פסיכולוגית קלינית מומחית בטיפול בקשיים בתקופת ההריון ואחרי לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)