אני חייבת עזרה!האם אני בדיכאון כמו שכולם אומרים לי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה!האם אני בדיכאון כמו שכולם אומרים לי??
    כינרת
    08/04/2016

אני חודשיים אחרי לידה של בני השני ומאז אני כאילו השתגעתי ,אני מיתנהגת מאוד מוזר,עצבנית ברוב הזמן,מרגישה נחותה ברמות אובססביות מרגישה לבד מאוד ולכן בוכה כל הזמן שאין לי אף אחד (מרגישה כאילו התינוק גם מרגיש לבד לכן אני מישתדלת לשדר לו אהבה בצורה קיצונית ברחתי מהבית בכוונה לצאת עם חברות כי חשבתי שהכל נובע כי לא יצאתי הרבה זמן מהבית אבל זה לא עזר אני פשוט עצובה ומנסה לכפות על זה ולא מצליחה אני רק בוכה,האם באמת אני צריכה טיפול(כמו שאומרים לי) ואיזה סוג של טיפול???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני חייבת עזרה!האם אני בדיכאון כמו שכולם אומרים לי?? - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    11/04/2016

שלום רב,

את מתארת סימפטומים אופיניים לדיכאון אחרי לידה. עצבנות, ערך עצמי נמוך, עצב, בדידות. מומלץ מאוד לפנות לטיפול. את יכולה להחליט בין טיפול פסיכולוגי אצל מטפלת שמתמחה בדיכאון אחרי לידה לבין טיפול תרופתי. לעיתים כדאי להתחיל עם שני הטיפולים במקביל, על כך תוכל להמליץ המטפלת שתפני אליה. את יכולה לפנות למרפאת בריאות הנפש לאשה באיכילוב, הטיפול ניתן במימון קופת חולים בדרך כלל.

בברכה,

ד"ר שרון בן רפאל
    פסיכולוגית קלינית מומחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו