בדיכאון אחרי לידה ולא רואה את הסוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיכאון אחרי לידה ולא רואה את הסוף
    נטלי
    29/04/2016

שלום לכולם, אני נמצאת בדיכאון הנוראי הזה כבר שנה ו 10 חודשים... זיהו אצלי את הדיכאון יום אחרי הלידה.. המצב שהגעתי אליו הוא שיש לי הפרעות אכילה במצב קל.. ירדתי "רק" 19 קילו (הייתי 62 ועכשיו 43) מה שבעצם שבר אותי לא רק נפשית.. אני חלשה כל כך.. אני ובעלי רבים כל יום (הוא רב.. אני שותקת או בוכה) לא נראה לי שנשרוד יחד לחגוג לילדה שנתיים. ניסיתי להסביר לו מה עובר עליי אבל הוא בתוך הקושי שלו ויוצאת ממנו אמפתיה רק כשאני בוכה לרגע וגם זה לא תמיד. אני אוהבת את הילדה אבל כבר לא מרגישה כלום לבעלי, לא יודעת אם זה בגלל המצב הממושך הזה שאני לא רואה לו סוף.
    כנסיון אחרון לגרום לו להבין לפני שנעשה צעד רישמי לפרידה רציתי לדעת אם יש כאן מישהי שחוותה סיפור דומה לשלי וניצחה את הדיכאון והאם היא ובן זוגה יסכימו להתארח אצלינו לערב אחד ולספר לי ולבעלי את סיפורכם.. מקווה לקבל מזה רצון וכח להמשיך ולנסות להילחם על עצמי ועל משפחתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיכאון אחרי לידה ולא רואה את הסוף - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    30/04/2016

שלום רב,

אני קוראת את סיפורך ויכולה לומר שעבדתי עם נשים רבות שהתגברו על הדיכאון וכאשר מצבם השתפר גם הקשר השתפר. אינני יודעת אם את נמצאת בטיפול ואיפה את מתגוררת אבל אני ממליצה בחום לפנות לפסכיאטר לטיפול תרופתי ובמקביל גם לטיפול פסיכולוגי אצל מומחה בתחום. ישנה מרפאה מצוינת באיכילוב (בריאות הנפש לאשה) שנותנת מענה לנשים וגם לזוגות במצב שאת מתארת והטיפול הוא במימון של קופת החולים.

לא כדאי להרים ידיים לפני שאת מקבלת טיפול, שיהיה בהצלחה.

בברכה,

ד"ר שרון בן רפאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו