לא רוצה להיות לבד עם הילד 5 חודשים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה להיות לבד עם הילד 5 חודשים אחרי לידה
    אלינה
    15/05/2016

ילדתי לפני 5 חודשים והייתי בדיכאון. חרדות חוסר שינה, מין שיתוק כזה בכל הגוף לא יכלתי לקום אפילו לשירותים כשהייתי לבד עם הילד וצלאת החוצה בכלל היה סיוט ובכיתי בלי הפסקה. לקחתי כדורים במשך חודשיים והחרדה עברה אבל עדיין שנאתי להיות לבד עם הילד.
    היתה לי תמיכה, רוב השבוע היה איתי מישהו, בן זוג אוהב ותומך וכולם אמרו כמה אני אמא נהדרת. אבל אני עדיין מרגישה כשאני לבד עם הילד שאני סובלת. הוא תינוק מקסים ואני אוהבת אותו מאוד , אבל אני מעדיפה לעשות כל דבר חוץ מלהיות איתו לבד... אני עצובה כשמגיע הסוף שבוע ואני יודעת שאני לא צריכה ללכת לעבודה...
    האם זה עדיין הדיכאון? יכול להיות שככה אני פשוט? שככה אני אהיה לעולם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא רוצה להיות לבד עם הילד 5 חודשים אחרי לידה - תגובה

ד``ר שרון בן-רפאל
    25/05/2016

שלום רב,

אם את לא רוצה להיות איתו בשל פחד אז ייתכן שמדובר בחרדות אחרי לידה וכדאי לפנות לטיפול. אם את לא רוצה להיות איתו כי זה משעמם אותך או כי את לא נהנית ייתכן ומדובר בדיכאון וייתכן גם שאת לא נהנית מהגיל הזה ואולי בעתיד תהני יותר. אני מציעה בכל מקרה לפנות ליחידת אם תינוק באיכילוב שם יוכלו לעזור לך לבנות קשר בריא עם התינוק.

בברכה,

ד"ר שרון בן-רפאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק כמוך

נעמה
    12/09/2016

היי
    אני מרגישה שאת מדברת מהפה שלי....
    הבת שלי בת חודשיים ואני מרגישה בדיוק כמוך.
    אני הולכת לפסיכולוגית וממש מנסה להילחם במצב הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו