מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ופאניקה החלו 6 שבועות אחרי לידה - כעת אני 8.5 חודשים אחרי לידהאני07/11/2016
ילדתי בניתוח קיסרי לא מתוכנן ואושפזתי פעמיים אחרי לידה עקב לחץ דם גבוה כתוצאה מרעלת הריון שהופיעה אחרי לידה.
הייתי על תרופות לחץ דם למשך חודש וזה התאזן לחץ דם נורמלי כבר 6 חודשים. אולם כ-6 שבועות לאחר לידה החלו אצלי תסמינים פיזיים משונים שהתבררו כחלק מהתקפי חרדה: דופק מואץ, רעידות, נימול בידיים , סחרחורות והתקפי פאניקה קשים ביותר . אח״כ הופיעה עייפות קשה, כאב ראש וכאבי עיניים, חולשה וכאבי גוף שונים בעיקר בידיים. עשיתי עשרות בדיקות דם, פאנל מלא של בלוטת תריס . הלכתי לרופא עיניים - גם הכל בסדר. כל הבדיקות מצויינות .הרופאים אומרים שזה חרדה אחרי לידה.
מתי זה עובר? אני כבר 8.5 חודשים אחרי לידה והתסמינים הפיזיים ממש איומים וקשים קשים מאוד . הם באים והולכים לפעמים חזקים פחות או יותר אבל הם תמיד שם. ניסיתי המון תרופות נוגדי דכאון והגבתי אליהם ממש קשה. מידי פעם לוקחת קסנקס נגד חרדות. ניסיתי איפולים פסיכולוגיים שלא עזרו בכלום... סתם בזבוז
אציין שבעבר לא היו לי שום בעיות חרדה או דכאון. האם יש סוף לדבר הזה או שכל חיי אהיה ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק להדגיש
אני07/11/2016שסיבוכים אחרי הלידה גרמו לי לחרדות והסימפטומים הפיזיים
של החרדות הופיעו אחרי שבועיים שזה יוצא 6 שבועות
אחרי לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)