חרדות ופאניקה החלו 6 שבועות אחרי לידה - כעת אני 8.5 חודשים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ופאניקה החלו 6 שבועות אחרי לידה - כעת אני 8.5 חודשים אחרי לידה
    אני
    07/11/2016

ילדתי בניתוח קיסרי לא מתוכנן ואושפזתי פעמיים אחרי לידה עקב לחץ דם גבוה כתוצאה מרעלת הריון שהופיעה אחרי לידה.
    הייתי על תרופות לחץ דם למשך חודש וזה התאזן לחץ דם נורמלי כבר 6 חודשים. אולם כ-6 שבועות לאחר לידה החלו אצלי תסמינים פיזיים משונים שהתבררו כחלק מהתקפי חרדה: דופק מואץ, רעידות, נימול בידיים , סחרחורות והתקפי פאניקה קשים ביותר . אח״כ הופיעה עייפות קשה, כאב ראש וכאבי עיניים, חולשה וכאבי גוף שונים בעיקר בידיים. עשיתי עשרות בדיקות דם, פאנל מלא של בלוטת תריס . הלכתי לרופא עיניים - גם הכל בסדר. כל הבדיקות מצויינות .הרופאים אומרים שזה חרדה אחרי לידה.
    מתי זה עובר? אני כבר 8.5 חודשים אחרי לידה והתסמינים הפיזיים ממש איומים וקשים קשים מאוד . הם באים והולכים לפעמים חזקים פחות או יותר אבל הם תמיד שם. ניסיתי המון תרופות נוגדי דכאון והגבתי אליהם ממש קשה. מידי פעם לוקחת קסנקס נגד חרדות. ניסיתי איפולים פסיכולוגיים שלא עזרו בכלום... סתם בזבוז
    אציין שבעבר לא היו לי שום בעיות חרדה או דכאון. האם יש סוף לדבר הזה או שכל חיי אהיה ככה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק להדגיש

אני
    07/11/2016

שסיבוכים אחרי הלידה גרמו לי לחרדות והסימפטומים הפיזיים
    של החרדות הופיעו אחרי שבועיים שזה יוצא 6 שבועות
    אחרי לידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו